zasekávání kurzoru
zasekávání kurzoru
Mám problém, dost často se mi zasekává kurzor od myši občas se jenom mírně zasekává, jindy se zas nehýbe vůbec. Nejdřív sem myslel že je to jenom při hraní v zátěži ale teď se to stává pořád.Mám jenom bezdrátové myši takže nemám porovnání s drátovými. Ke všem myším jsem nainstaloval nejnovější ovladače akorát když otevřu správce zařízení tak tam mám Další zařízení -> řadič USB(universal serial bus) a u něj žlutej otazník, takže to asi bude souviset asi s tim. Poradí někdo jakej ovladač mi tu chybí nebo v čem může být chyba? Jo a mam 4 usb vzadu na desce a dvě vepředu na case, kam teda zapojit tu myš?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: zasekávání kurzoru
Chybí ovladač USB - najdeš jej na CD k základní desce, nebo na stránkách výrobce základní desky.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Pohlaví:
Nepíšeš podstatnou informaci a to jaký máš systém - to bys měl psát u každého dotazu.
Také můžeš zkusit všechna USB ve Správci zařízení odinstalovat a restartovat systém. Někdy se zadaří a chytne se to.
Také můžeš zkusit všechna USB ve Správci zařízení odinstalovat a restartovat systém. Někdy se zadaří a chytne se to.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Blue Spirit, čti pořádně dotaz. Ovladač USB chybí.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Pohlaví:
Nemusí chybět, ale může být poškozen, ale i to je jedno. Já vím ze zkušenosti že pokud tam nějaký a poškozený s výstrahou je, pak toto někdy pomáhá.
Nemyslím že by se bez ovladače vůbec nějaký kurzor objevil, alespoň na těch mých vykopávkách ne.
Nemyslím že by se bez ovladače vůbec nějaký kurzor objevil, alespoň na těch mých vykopávkách ne.
Sory mam windows 7 64bit, ovladače sem nainstaloval ale byli to na USB 3.0, otazník zmizel ale ty 3.0 vůbec nepoužívám tak buď to nějak kolidovalo s těma ostatníma nebo nevim každopádně jdu vyzkoušet jestli se to seká furt, popřípadě teda odinstaluju všechny jak mi radíte.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
USB 3 bez problémů zvládne i zařízení USB 2.
to je sice dobrý ale sekání je zpátky takže to nepomohlo, napadlo mě jestli to nebude nějaký rušení mám vedle ještě wifi adapter, jinak mi zbývá zkusit drátovou myš jestli je to tou bezdrátovou
Zpět na “Problémy s hardwarem”