Ahoj,
odešel mi rámeček extérního disku a aby toho nebylo málo, vzal s sebou i data na HDD, respektive HDD mi po zapojení do jiného rámečku hlásí, že není naformátován, nepodařilo se mi z něho dostat data žádnejma programama na obnovu, pár věci to vždy našlo, ale nedaly se otevřít.
Poradí někdo? Dík.
Jinak mi to hlási že je z NTFS naformátován na RAW... Ale pochopitelně disk nelze otevřít.
Čím obnovit data z disku?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Čím obnovit data z disku?
Vítej na fóru PC-HELP.Cz
Vyzkoušej R-Studio a obnovovat na jiný HDD. Případně disk naformátovat a pak zkusit obnovu. Dle velikosti disku to může trvat sakra dlouho
Vyzkoušej R-Studio a obnovovat na jiný HDD. Případně disk naformátovat a pak zkusit obnovu. Dle velikosti disku to může trvat sakra dlouho
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
děkuji.
R-Studio jsem zkoušel, ale obnovilo to z 2 tera dat asi 100 mega fotek, nic z toho nebylo použitelné... Maximálně zkusit to naformátování, jak píšeš, nebo zkusit něco jiného?
R-Studio jsem zkoušel, ale obnovilo to z 2 tera dat asi 100 mega fotek, nic z toho nebylo použitelné... Maximálně zkusit to naformátování, jak píšeš, nebo zkusit něco jiného?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Obnovení dat z 2TB bude trvat desítky hodin. Obnovoval jsem data z 500 GB disku 36 hod. Obnovovat je třeba na jiný disk, jinak přepisuješ původní data na obnovovaném disku.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Díky za radu.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
ono to obnovování trvalo desítky hodin, vytvořilo to nějakej soubor pomocí kterého se prozkoumal disk či co a pak to vytahoivalo data, ale ne moc.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 16
- 4812
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
17 pro 2024 20:54
-
- 3
- 2685
-
od petr22
12 lis 2024 22:05
-
- 3
- 5007
-
od petr22
27 úno 2025 11:31
-
- 8
- 3145
-
od sabrik
06 pro 2024 15:35
-
-
Reinstal Win 11 a formátování disku Příloha(y)
od Kemot » 06 říj 2024 18:53 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 3149
-
od šulda
06 říj 2024 20:58
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”