Výměna disku a modrá smrt Vyřešeno
Výměna disku a modrá smrt Vyřešeno
Ahojte , Mám starý počítač a nedávno sem přišel k lepšímu. Chtěl sem vyměnit disk z horšího do lepšího ale při načítání windows mi to hodí modrou obrazovku a reset. Ve starým PC ten HDD funguje a v tom novém pc zase ostatní HDD taky fungují , prosím o pomoc , hodně mi to pomůže 

- MiliNess
- člen BSOD týmu
-
Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Výměna disku a modrá smrt
To jako že jsi vzal disk s operačním systémem a hodil jsi ho do nového počítače?
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
Ano ano ... ten operační systém na tom starém hdd právě potřebuji . Dal sem to do toho "lepšího" počítače co jsem dostal ale nějak se to spolu nekamarádí :)
No tak to je dost pochopitelné, že nainstalovaný systém, pokud ho přeneseš z jednoho počítače do druhého, nejspíš nebude příliš fungovat. Ovladače k jednomu HW nebudou fungovat u jiného. Čím odlišnější (např. procesor Intel × AMD), tím hůř.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Řekni mi prosím, co to je za Operační systémy a zda máš k tomu Tvému "starému" OS instalační médium, nejspíše CD. Pak pokud to bude možné, Ti poradím (nebo někdo z ostatních).
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Nejlepší bude asi na starém Pc si zálohovat data potom dát HDD do nového a Přehrát OS
Nová Základní deska chce nový OS
Nová Základní deska chce nový OS
satam píše:Řekni mi prosím, co to je za Operační systémy a zda máš k tomu Tvému "starému" OS instalační médium, nejspíše CD. Pak pokud to bude možné, Ti poradím (nebo někdo z ostatních).
Instalační médium k tomu nemám , což je problém . Je to Win Xp
Bez instalačního média těžko něco uděláš. A OS stažené z netu nedoporučuji, jenom si zaděláš na další problémy. Nejjednodušší a nejrozumější je koupit nový OS (Win 7, Win 8) a komplet přeinstalovat, tedy pokud ty W7 nebo W8 Tvůj PC vezme.
Naposledy upravil(a) Myloš dne 05 lis 2012 10:18, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Systém naísto Win 8) udělal z 8) smajlíka; zaškrtl jsem zákaz smajlíků v tomto příspěvku, aby se to zobrazilo správně.
Důvod: Systém naísto Win 8) udělal z 8) smajlíka; zaškrtl jsem zákaz smajlíků v tomto příspěvku, aby se to zobrazilo správně.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 4312
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
27 říj 2024 10:25
-
-
Přepnutí na D.O.C.P = modrá smrt Příloha(y)
od Pedrossos » 12 lis 2024 03:09 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2243
-
od petr22
12 lis 2024 21:29
-
-
- 2
- 2265
-
od viktorsavo
23 pro 2024 13:29
-
- 10
- 4483
-
od Montys
25 lis 2024 14:04
-
-
Výměna GPU a CPU update BIOSu.? Příloha(y)
od bugicek7lpCZ » 27 úno 2025 12:29 » v Taktování a další úpravy PC - 2
- 11106
-
od bugicek7lpCZ
27 úno 2025 12:51
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”