Dobrý den,
mám takový problém a už si nevím rady s jeho řešením. Hrál jsem jednu hru, ale vždy se mi sekla a napsalo to program neodpovídá (to se občas stává) na internetu jsem vyčetl, že je dobré aktualizovat ovladače na grafiku, udělal jsem to tedy, ovšem nejspíš jsem to udělal špatně, protože nastal ještě horší problém...
Mám notebook HP ProBook 4525s, který má grafiku ATI mobility radeo HD 530v (tento název se mi i do nedávna psal v CCleaneru), aktualizoval jsem tedy ovladače, a jelikož jsem nemohl najít ovladače na moji grafiku, tak jsem vybral automaticky vyhledat a nainstalovat, stáhl se nějaký program, který toho dost nainstaloval a vše se zdálo být v pořádku. Hra mi již běžela bez problémů a vše bylo ok, ale to jsem hrál pouze chvíli. Když jsem hrál delší dobu cca půl hodiny, tak se mi najednou během hry notebook vypnul, když jsem si na něj zespoda sáhl a nemohl zde udržet ruku, tak jsem pochopil, že se přehřál a nějaká pojistka ho vypnula. Jelikož se mi toto za celé 2 roky, které tento notebook mám nikdy nestalo, tak jsem usoudil, že to bylo mou aktualizací ovladačů. Řekl jsem si tedy, že stáhnu zpátky staré ovladače a vše bude ok, ale ty jsem nemohl najít, chtěl jsem se tedy do CCleaneru podívat na přesné označení grafiky, ovšem k mému překvapení zde již není napsáno 530v, nýbrž ATI Mobility Radeon HD 4300/4500 Series, toto naprosto nechápu?! Jak se to mohlo stát? Prosím poraďte mi, nevím si rady co mám dělat, jakmile pustím něco náročnějšího na grafiku, ať je to hra, nebo nějaký program na střih videa, notebook se začne strašně zahřívat. V minulosti jste mi zde dosti pomohly, snad si někdo bude vědět rady i s tímto problémem. Předem moc děkuji za odpověď.
Přehřívání PC po aktualizaci ovladačů na grafiku
-
- Pohlaví:
Re: Přehřívání PC po aktualizaci ovladačů na grafiku
To je přesně ta pitomost co se nemá dělat!
Přece musíš mít kontrolu nad tím, co si tam instaluješ a ne nějaký program co to snad vyhledá.
Ovladače najdeš ZDE ale nazapomeň vybrat správný systém!
stáhl se nějaký program, který toho dost nainstaloval
Přece musíš mít kontrolu nad tím, co si tam instaluješ a ne nějaký program co to snad vyhledá.
Ovladače najdeš ZDE ale nazapomeň vybrat správný systém!
Bylo to něco od AMD, nějaké Catalyst control center a další věci, něco jsem již odstranil. Ovšem nové ovladače přímo z HP jsem již zkoušel stáhnout, ovšem moje grafika se stále přehřívá a tváří jako nějaká naprosto jiná...
-
- Pohlaví:
Co tohle znamená
Zkoušel anebo nainstaloval? Koukni co to ukazuje za GK prgr. GPU-Zzkoušel stáhnout
Ukazuje to ten špatný název. Tedy Mobility Radeon HD 4300/4500 Series a ještě pamět 512 MB, jinak to neukazuje absolutně nic. Tamto jsem nainstaloval, ale asi to nemůže nějak přepsat to, co tam je teď. Fakt nevim, jak to tohle mohlo udělat...
-
- Pohlaví:
Jaký máš nb?
a jaký máš systém?
Základní model notebooku HP ProBook 4525s
Notebook HP ProBook 4525s
Notebook HP ProBook 4525s (ENERGY STAR)
a jaký máš systém?
Nevím, co jsi mám představit pod tím základní model... V papírech je napsáno: HP ProBook 4525s 15.6, P920, 4G, 530v, 9c, W7HP32, což jsou parametry, jestli se to podle nich nějak určuje... Podle mě je to ten prostřední model a to jsem instaloval, restartoval a nic...
-
- Pohlaví:
A vybral si správný systém?
Jo Win 7 home 32 bit
-
- Pohlaví:
Je to TOTO s tou grafikou?
Ne, já mám 4 jádrový AMD Phenom 1,6 MHz a tohle není ta grafika, já mám 530v
-
- Pohlaví:
Tak mi dej prosím odkaz na ten nb. Já to hledal podle tvé informace a našel jsem toto.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Padání ovladačů od AMD a coil whine - recenze u alza
od walderan » 18 led 2025 12:07 » v Problémy s hardwarem - 2
- 2946
-
od petr22