Ahoj, v počítači mám tyto paměti: 2x http://www.czc.cz/corsair-value-1gb-ddr ... 28/produkt
Nyní jsem přikoupil ještě další pár: 2x http://www.lan-shop.cz/goodram-gr667d264l5-1g-35886
- a pokaždé když probudím pc z režimu spánku tak naskočí modrá smrt s chybou atikmdag.sys
- podle mého zjištování to ovladačema GK není, protože když do pc dám jenom jeden pár pamětí, bud tech nebo těch, tak vše funguje normálně. modrá smrt se ukazuje jen když jsou v pc všechny 4 pamětové moduly najednou.
nevíte co s tím? díky moc.
Problém s novými RAM
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s novými RAM
Ok, nestudoval sem, co znamená chybová hláška atikmdag.sys, ale jeden z důvodu proč Ti to hází modrou smrt může být ten, že se dva odlišené značky ramek neshodnou :-), proto je vždy nejvhodnější kupovat jednu stejnou značku čili corsair + corsair např a ne corsair + goodram :-)
Pokud se pletu tak se omlouvám, přes problémy na hardware nejsem odborník :-)
Pokud se pletu tak se omlouvám, přes problémy na hardware nejsem odborník :-)
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
no někdo mi rikal že třeba pomuze manualni nastavení v biosu. jen nevim co tam mam nastavit. nebo restart biosu...
Když se objeví modrá smrt, měl bys vždy přiložit výpis paměti. Takže celý obsah složky C:\Windows\Minidump zabal a uploadni na www.leteckaposta.cz
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
WorkStation sestava (s novými Intely? nebo ne?)
od Grander » 23 kvě 2025 16:37 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 1
- 2327
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek
25 kvě 2025 13:15
-
-
- 4
- 3657
-
od lukas222