Jak se dá poznat nefunkční základovka ??
Jak se dá poznat nefunkční základovka ??
Čau lidi jak se dá poznat nefunkční základovka ??
-
- Pohlaví:
Re: Jak se dá poznat nefunkční základovka ??
Těžko!
Záleží jak se to projevuje. Nejprve musíš vyloučit vadné komponenty včetně zdroje. Někdy se to ale pozná na pohled, např. vyteklé kondenzátory, ale i s s těmi může ZD fungovat.

- Přílohy
-
- Nafouklé C.jpeg (14.09 KiB) Zobrazeno 350 x
No kámoš mi prodal pc v pondělí mi ještě dodá grafárnu, a disk take, ale pc by se přece mělo nastartovat na tolik že aspon budu moct otevřít cd rom ?
-
- Pohlaví:
CD ROM otevřeš tlačítkem na mechanice. Měl by si se dostat do Biosu.
No právě ta základovka má integrovanou grafárnu tak jsem to zapojil do toho slotu a když spustím pc rosvítí se modré světýlko a zdroj se rostočí poté se v intervalu 2 sekund o malinko pohne větráček na procáku. když zmáčknu tlačítko na mechanice neotevře se... asi to bude tou Zd co ??
-
- Pohlaví:
Co do jakého slotu?
Máš počítač s integrovanou grafikou a na desce jenom CPU a připojenou CD mechaniku? Pokud to nejde, odpoj mechaniku. Potom by to mělo naběhnout, případně se dostat do toho Biosu. Pokud ne může být vadná jak deska, tak i zdroj a někdy i CPU.
Máš počítač s integrovanou grafikou a na desce jenom CPU a připojenou CD mechaniku? Pokud to nejde, odpoj mechaniku. Potom by to mělo naběhnout, případně se dostat do toho Biosu. Pokud ne může být vadná jak deska, tak i zdroj a někdy i CPU.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3446
-
od Dolpi
Zobrazit poslední příspěvek
01 zář 2024 22:17