Je HDD v pořádku? Vyřešeno
Re: Je HDD v pořádku?
No konektor. Ale ono to nefunguje v žádném.
-
- Pohlaví:
Si děláš srandu? To vím že to je konektor, ale k čemu má sloužit? Že to nefunguje v žádném chápu, bude to fungovat jenom v tom, kam to patří!
To media center či co to je se také ale asi musí nějak zprovoznit, nastavit atd. Víc už k tomu nevím a manuál ti hledat opravdu nebudu.
To media center či co to je se také ale asi musí nějak zprovoznit, nastavit atd. Víc už k tomu nevím a manuál ti hledat opravdu nebudu.
Promiň - na blbou otázku blbá odpověď ( aspoň mi to tak přišlo)
Ale teď vážně, vážím si toho ,že mi pomáháš. Předpokládám, že to je konektor, který slouží k připojení přijímače bezdrátového signálu, což ten můj přijímač na ovladač je. Windows medi a center je nastavený a funguje. Ale pouze pomocí myši a klávenice. Manuály jsem našel, ale tam se o ovladači vůbec ncic nepíše.
Ale teď vážně, vážím si toho ,že mi pomáháš. Předpokládám, že to je konektor, který slouží k připojení přijímače bezdrátového signálu, což ten můj přijímač na ovladač je. Windows medi a center je nastavený a funguje. Ale pouze pomocí myši a klávenice. Manuály jsem našel, ale tam se o ovladači vůbec ncic nepíše.
-
- Pohlaví:
Poslední otázka. V tom ovladači jsou baterky a je funkční? Bude to někde v nastavení.
Samozřejmě v něm jsou baterky. Nemám jak zjistit, jestli je funkční. ALe kontrokla bliká, když ho zmáčknu, tak asi bude.
TAk já to nechám nějakou dobu otevřené a pak to locknu. Kdyby náhodou někdo veděl. Jinak děkuji za pomoc!! Vážím si toho.
TAk já to nechám nějakou dobu otevřené a pak to locknu. Kdyby náhodou někdo veděl. Jinak děkuji za pomoc!! Vážím si toho.
Díky. to jsem všechno četl. Všude píšou, že jde ovládat WMC pomocí dálkového ovladače, ale nepíšou nic o nastavení. Mělo by se to zapojit a fungovat. Takže už snad jediná možnost - nefunkční ovladač.
-
- Pohlaví:
Pokud bliká bude asi OK. Jestli to jde podívej se v PC zda je ten konektor připojený, i když bude asi na desce. Pak už zbývá jenom technická podpora, což by neměl být problém.
Bohužel se do toho krámu nemůžu podívat kvůli záruce. Na technickou podporu jsem už napsal. Zatím neodpověděli. Tak já to tady locknu. Děkuji za pomoc !
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Blue Spirit píše:A co je tohle?
To je vstup externího zdroje zvuku. Pochybuji že tam přijde připojit ovládání WMC...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3928
-
od Kopi
Zobrazit poslední příspěvek
04 srp 2024 11:47