Instaloval jsem Win8 Pro ze sítě,instalační pomocník v pohodě řídí moje kroky skoro až do konce,když tu všechno zle s hláškou : tento operační systém používá fyzickou adresu Rozšíření funkce pro systémy s více než 4 GB paměti RAM.budete muset použít PC s kompatibilním procesorem pro spuštění operačního systému.Koukám na to jako z jara,protože v RAMkách stačí 2 GB.
Je to TOSHIBA Satellite M30X (Intel Centrino 1,6 MHz),investoval jsem do rozšíření na 2GB RAM.To mě přinutilo otevřít BIOS a okoukávat nastavení co by se dalo,když tu najednou dvakrát třikrát probliknutí obrazovky a tma s tichem.PC byl v té době připojen na síti Internetu.viry,viry? nebo napájení?zlobil a zlobí konektor,deska ani nepípne.Je to škoda měl bych zpětně s tou RAMkou alespoň rychlejší XPéčka.Ledky napájení,zapnutí a aku svítí, displej tma.Tlačítko zapnutí svítí,pro další zkoušku ho musím držet aby zhaslo.
Indície na viry jsou v minulosti v hlášení "Detekován útok na adresu DNS-adresa IP koliduje s jiným systémem v síti" a v poslední době někdy přerušování spojení.
Prosím o radu.
Notebook se rozbíhá 5 sec s následným vypnutím
- MiliNess
- člen BSOD týmu
-
Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Notebook se rozbíhá 5 sec s následným vypnutím
Nemáš procesor kompatibilní s Windows 8. On je to taky nápad cpát Windows 8 na celkem starý kousek.
Některé starší procesory Intel Pentium M mají vyřazenou podporu PAE (Physical Address Extension). Gratuluji, jsi jedním z nich.
Navíc u některých chybí i podpora NX bitu (Execute Disable Bit), kterou W8 také potřebují.
Co se týká toho vypnutí v setupu, vir to určitě nebyl. Nejspíše už přišel jeho čas...
Některé starší procesory Intel Pentium M mají vyřazenou podporu PAE (Physical Address Extension). Gratuluji, jsi jedním z nich.
Navíc u některých chybí i podpora NX bitu (Execute Disable Bit), kterou W8 také potřebují.
Co se týká toho vypnutí v setupu, vir to určitě nebyl. Nejspíše už přišel jeho čas...
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
Ano máte pravdu,přišel jeho čas.
Dále jsem zjistil,že různým mačkáním na napájecí konektor má obrazovka snahu naskočit,ale vydrží jen pár vteřin.
Dále jsem zjistil,že různým mačkáním na napájecí konektor má obrazovka snahu naskočit,ale vydrží jen pár vteřin.
- MiliNess
- člen BSOD týmu
-
Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Pak to třeba bude nějaká prkotina. Každopádně to ale bude chtít servis (kde tu prkotinu patřičně ohodnotí
)

-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení