Inu tak před rokem jsem si koupilo PC s HDD Maxtor MaXlinem III a Nforce 4.
Öd 2 spuštění po přerozděleni disku na partion mi nanajechaly windows!
Restartoval jsem PC ale co se nestalo! - už při POST mi to napsalo že to nenašlo HDD.
Zitra jsem to zkusil zas a PC i když s asi 5min bootovanim na 10 restart najel
Tak jsem tak ,ěsic restartoval komp pak se to zlepšilo že kom najižděl za pouhe 3min ale minuly tyden jsem instaloval novy firewall outpost ktery vyžadoval restart. Restartoval jsem ho ale PC nenajelo ani za 2 hod restartovani!!!! Tak jsem to hodil do nouzoveho režimu ktery jse v pohodě a odinstaloval jsem ten firewall ale nepomohlo to. Pak jsem zkoušel body obnoveni na bezproblemovy chod ale PC furt nechce najet!
Mam tento problem: http://www.svethardware.cz/art_doc-C503 ... 73293.html
Je tam sice popsane jak se to ma udělat ale potřeboval bych take napsat to přesněji a poradit s vybranim firmwaru abych si nezničil PC.
Jestli by s tim mněl někdo zkušenosti tak moooc děkuji za rady!
A taky mužete psat dalši řešeni jestli byste na nějake přišli
P.S: Nehcce se mi formatovat HDD - mam tam cenne věci
Problemy s harddiskem Maxtor MaXline III a Nforce 4
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jak jsem mrkl do návodu v tom odkazu není to nic jednoduchého. Musíš mimo jiné přesně znát disk. Doporučuji obrátit se na někoho zkušeného ve Tvém okolí, ale v každém případě bych doporučoval zálohovat si data, o které nechceš přijít. Podle všeho asi naformátování a nainstalování systému toho moc nespraví, pokud tento disk bude i nadále vykazovat uvedené problémy. Vzhledem k tomu, že je disk starý jen rok, můžeš jej po zálohování dat, reklamovat.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 6252
-
od Qinter
Zobrazit poslední příspěvek
28 črc 2024 12:26
-
- 6
- 2908
-
od kecalek
12 zář 2024 10:53
-
- 0
- 1769
-
od andrej71
26 bře 2025 22:07
-
- 0
- 1760
-
od walderan
25 úno 2025 11:41
-
-
Problémy v síti na obrázku - proč nemůžou počítače komunikovat mezi sebou Příloha(y)
od zuzana3 » 25 pro 2024 20:33 » v Administrace sítě - 7
- 4838
-
od zuzana3
25 pro 2024 22:23
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”