LCD zapojení Vyřešeno
Re: LCD zapojení
Me prijde vhodnejsi televize - ty prenosne jsou primo na 12/24V, navic se bez pocitace daji pouzit jako televize.
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Zkusil bych sehnat bazarový s vnějším napájením (trafem), ten by tolik nestál a případně vadný by se dal sehnat možná i zadarmo a dle mé zkušenosti jich 90% šikovný opravář, někdy i kutil, spolehlivě opraví.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
No já nevím, to je na tazateli. Osobně bych se bez TV obešel. A určitě bych nekupoval nějakej bazarovej šunt. Ono opravit jde všechno a nějaká stovka se ušetří, ale jenom zdánlivě.
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Viz např. zde: http://pocitace.hyperinzerce.cz/lcd-mon ... ka-znojmo/
A bazarové (spíše šrotové, všechny původně vadné) LCD monitory v počtu cca 8 ks v mém okolí s úspěchem používám již přes 2 roky. V podstatě ani jeden mě nic nestál, součástky na opravu rovněž starší, prověřené a ze srovnání jasné, že mnohem lepší, než některé součástky nové.
A bazarové (spíše šrotové, všechny původně vadné) LCD monitory v počtu cca 8 ks v mém okolí s úspěchem používám již přes 2 roky. V podstatě ani jeden mě nic nestál, součástky na opravu rovněž starší, prověřené a ze srovnání jasné, že mnohem lepší, než některé součástky nové.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Ten stropní monitor nechci.Už jsem měl 2 a moc toho nevydrželi.Kolega to ma zapojené takhle už 2 roky a v pohodě.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 4411
-
od HappyMental
Zobrazit poslední příspěvek
05 pro 2024 11:14