dnes ráno jsem pustil notebook (Acer TimelineX 4830TG), normálně nabíhala plocha, ukázal se obrázek Eset Smart Security, který normálně vždycky zmizne. Teď se ale udělal kolem toho obrázku takový černý rámeček a pořád běžely hodiny (toho noda mám prošlou trial verzi). Tak jsem restartoval notebook, naběhla plocha, ale ikony byly bílé, postrádaly obrázky, hodiny běžely jen v případě, že jsem najel dolů na lištu. Zkusil jsem nouzový režim, dělalo to zase dole na liště ty hodiny...najednou to fungovalo, zkusil jsem restart a spustit poslední známou konfigurací... odinstaloval jsem ten ESET, šlapalo to. Dnes jsem hrál hru, najedou se počítač zpomalil, jakože vypnul, vyjel nějaký text na modrém pozadí, pak to psalo něco, ať zkontroluji síťový kabel (žádný nemám) a že to chce nějaké bootovací CD...zase jsem to restartoval, když se notebook pustil, na ploše jsem klikl na ikonu hry a notebook zamrznul. Restart, notebook po něm nabíhal pomaleji než jindy, ale plocha najela a zatím to funguje...ale ráno ani nechci vědět, co bude dělat, až ho zase pustím.

Prosím o pomoc
Díky