PC se nechce spustit, místo loga Windows je blikající kurzor
PC se nechce spustit, místo loga Windows je blikající kurzor
Zdravím, prosim potřebuji pomoc.. Když zapnu pc ta k najede deska a vše ok... a pak blikne... (než nabehne logo win. s náčítáním tak mi začne blikat v pravém horním rohu kurzor a nic... žádám o radu :/ teploty mi v biosu ukazuje 46C.. nemuže to byt zdrojem ? nebo ramkami ? Díki
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 08 led 2013 22:11, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nadpis
Důvod: Upraven nadpis
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: POMOOOC LIDIČKY PROSIM
Nemohu si pomoci: Ten nadpis je výkřik do tmy a jinak jsi nám v podstatě nic neřekl. Zkus při startu mačkat F8 a zkus spustit ve stavu nouze.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Pokud by byly v háji ramky, tak by se pc vůbec nezapnul. Jinak ze tvého popisu se problém snad ani zjistit nedá
Já jsem já a ty jseš ty.
"Milan Hvězda"
"Milan Hvězda"
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
nemuže to byt zdrojem ? nebo ramkami ?
Nevíme co máš za OS, zdroj atp. Zkoušel jsi Clear CMOS?
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
Uprav nadpis na název, který vystihuje tvůj problém 

AMD FX-6300 6x @4,8Ghz|Gelid Solution Tranquillo rev.2| 2x Corsair Vengeance Low Profile 4GB DDR3 1600 |MSI R7870 Twin Frozr 2GD5/OC|Seagate Barracuda 7200.14 1TB|MSI 990FXA-GD55|OCZ ZS Series 550W
Re:
Omlouvám se,... OS mám 7win
Je to starší sestava značky LYNX..
Tady je Odkaz: http://www.lynx.cz/main.aspx?cls=produc ... _id=255846
Co se stalo: Jenom jsem koupil silnejši ventilátor s chladičem http://shop.raab.cz/chladic-cpu-amd-alp ... 86787.aspx přímo tenhle co mi dopuručily v kamením obchode.. všechno jsem vypl i zdroj a ostatní kabely.... nechal jsem ho 5 min aby se vybily kondíky.. a pak jsem jenom odmotoval starej component a očistil a nahradil jsem to novým,.. (pastu jsem tam nedával protože tam byla na chladiči už pasta nachystaná z fabriky...) no a všechno jsem vrátil a nic... zapnu pc a vše najede a než se začne načítat win. tak mi začne blikat v levým horním rohu kurzor a nic se nedeje jenom se mi zdá že se to strašne začne hřát a ikdyž jsem se koukl do biosu tak 46-9°C mi to ukazuje...
Je to starší sestava značky LYNX..
Tady je Odkaz: http://www.lynx.cz/main.aspx?cls=produc ... _id=255846
Co se stalo: Jenom jsem koupil silnejši ventilátor s chladičem http://shop.raab.cz/chladic-cpu-amd-alp ... 86787.aspx přímo tenhle co mi dopuručily v kamením obchode.. všechno jsem vypl i zdroj a ostatní kabely.... nechal jsem ho 5 min aby se vybily kondíky.. a pak jsem jenom odmotoval starej component a očistil a nahradil jsem to novým,.. (pastu jsem tam nedával protože tam byla na chladiči už pasta nachystaná z fabriky...) no a všechno jsem vrátil a nic... zapnu pc a vše najede a než se začne načítat win. tak mi začne blikat v levým horním rohu kurzor a nic se nedeje jenom se mi zdá že se to strašne začne hřát a ikdyž jsem se koukl do biosu tak 46-9°C mi to ukazuje...
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: PC se nechce spustit, místo loga Windows je blikající ku
Jediné, co mě napdá, je, žes špatně usadil chladič CPU, ten se během okamžiku "přehřeje" a zastaví se náběh systému. Další možnost je mechanické poškození procesoru při přendavání chladiče.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
nemožné jak by se mohl poškodit ? procesor přece neodchází jenom tak...
opravdu si nemyslím že by to byl procesor vzdyt to by nenajelo nic ne ? inak CMOS mi nepomohl :/

- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus si znovu přečíst první část mého příspěvku.
myslíš že to je uložením ? ok v pohode zkusím to a napíšu ti díki
Podle mě, kdyby se přehřál procesor, tak nebude blikat kursor, ale pc se vypne...
Pokusil bych se vyloučit HW závadu tím, že bych nabootoval nějakou live distriuci linuxu, jestli to pojede.
Pokusil bych se vyloučit HW závadu tím, že bych nabootoval nějakou live distriuci linuxu, jestli to pojede.
-
- Pohlaví:
2LaB:
Nevypne. Řeší se to třeba vkládáním prázdných instrukcí, snížením frekvence atd. Záleží co to je za procesor (asi tajný, jinak by se tazatel zmínil) a na tom, jak moc se hřeje.
Podle mě, kdyby se přehřál procesor, tak nebude blikat kursor, ale pc se vypne...
Nevypne. Řeší se to třeba vkládáním prázdných instrukcí, snížením frekvence atd. Záleží co to je za procesor (asi tajný, jinak by se tazatel zmínil) a na tom, jak moc se hřeje.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Sluchátka FiiO JT1 - Windows nechce načíst mikrofón Příloha(y)
od HelFix » 11 pro 2024 17:55 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2748
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
12 pro 2024 13:50
-
-
- 1
- 1757
-
od Tint
02 pro 2024 19:41
-
-
Problém s načítáním stránek - bílá blikající obrazovka po přihlášení
od linkinlot9 » 31 pro 2024 15:36 » v Programování a tvorba webu - 1
- 1642
-
od kecalek
31 pro 2024 16:27
-
-
-
Něco mi žere misto na szstemovem SSD Příloha(y)
od Ketty02 » 13 zář 2024 12:36 » v Vše ostatní (bezp) - 14
- 5880
-
od buchtik
14 zář 2024 10:56
-
-
-
Zapojení grafické karty na 12 pinů místo 14
od windroid2 » 16 pro 2024 12:22 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 4
- 2110