Rozlíšenie sa samo neustale zmenšuje a zväčšuje *

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

helpmeboys
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Rozlíšenie sa samo neustale zmenšuje a zväčšuje *

Příspěvekod helpmeboys » 11 led 2013 15:55

Ahojte potrebujem od vas taku pomoc z pc: Neustale sa zmenšuje a zvačšuje dyslej na pc, teda rozlíšenie.
Aj som to nadstavoal v ovladacom paenly a aj v grafike a stele mi to robí. Bud mi to prida zoom alebo odobere zoom čiže sa to zmenšuje a zvečšuje. Ked tak moja grafika je nvidia g210. Dakujem za pochopenie :) a prosím nejaku pomoc.
Naposledy upravil(a) Myloš dne 11 led 2013 15:59, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Pomoc z dyslpeom“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „Pomoc z dyslpeom“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Rozlíšenie sa samo neustale zmenšuje a zväčšuje *

Příspěvekod Pic » 11 led 2013 17:06

Jaký máš monitor? Nastav t.zv. nativní rozlišení pro daný monitor. Nainstaloval jsi správný ovladač pro uvedenou GK?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

helpmeboys
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod helpmeboys » 14 led 2013 16:57

počuj monitor mám samsung 22 palcovy... a grafiku mám nvidia g210 a problem je vtom že sa mi to prehadzuje to rozlíšenie samee ...a neviem prečo... Rozlíšenie mam nadstavene na 1920 x 1080 a píše mi tam že sa to odporuča... ale po chvilke sa mi to začne zoomovať a prehoadzovať..čiže sa to rozlišenie dá z normalneho 1920 x 1080 !! a za páár sekund sa to prehodí o 150% viac... A potom sa to prehodí zas do normalneho ... Takto mi to robí už ale 5 dníí a neviem prečo.. skratka z ničoho nič ..aj ked hram nejaku hru ..alebo aj keed len tak čekujem fb... skratka to neustale robýýý... a neviem si poradiť... Keby niečo toto je ten môj monitor http://woikr.com/home-entertainment/sam ... -controls/ Dakujem za každu pomoc :)

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 14 led 2013 17:57

Vyzkoušej jiný monitor (třeba jen půjčený od kamaráda na to odzkoušení) a tak zjistíš, zda je problém v monitoru, nebo grafické kartě. Doufám, že nemáš v PC nějaký vir, či jinou škodnou ulovenou na netu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 14 led 2013 17:57

Vyzkoušej jiný monitor (třeba jen půjčený od kamaráda na to odzkoušení) a tak zjistíš, zda je problém v monitoru, nebo grafické kartě. Doufám, že nemáš v PC nějaký vir, či jinou škodnou ulovenou na netu.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nejde nastavit rozlisenie na novej OLED TV Příloha(y)
    od mandes » 08 úno 2025 18:35 » v Problémy s hardwarem
    10
    4348
    od meda2016 Zobrazit poslední příspěvek
    09 úno 2025 10:26
  • Neustálé scrollování
    od krystofb » 23 pro 2024 11:35 » v Vše ostatní (sw)
    0
    2926
    od krystofb Zobrazit poslední příspěvek
    23 pro 2024 11:35
  • Neustále mi mizí body obnovení ve Win 10 - co s tím? Příloha(y)
    od Minapark » 25 srp 2024 19:26 » v Windows 11, 10, 8...
    38
    15898
    od Minapark Zobrazit poslední příspěvek
    16 zář 2024 10:58

Zpět na “Problémy s hardwarem”