smazalo se mi zvukové zařízení Vyřešeno
smazalo se mi zvukové zařízení
Dobrý den, mám problém se zvukovým zařízením, nefunguje. Začalo to po nové instalaci systému. Hlavní deska fujitsu siemens d1561, zvuk realtek AC´97 Audio. Při instalaci ovladače ke zvukové kartě to spadne a systém se restartuje. Děkuji za radu a pomoc.
Naposledy upravil(a) Podolák dne 19 led 2013 14:21, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
Re: smazalo se mi zvukové zařízení
Vítej na PC-Help!
Po nové instalaci se nic nesmazalo, nic tam není. Cop instaluješ, proč to spadne a jaký máš systém? A z čeho ten ovladač instaluješ? Měl bys mít CD.
Po nové instalaci se nic nesmazalo, nic tam není. Cop instaluješ, proč to spadne a jaký máš systém? A z čeho ten ovladač instaluješ? Měl bys mít CD.
Oblibeny problem - musis mit ten spravny ovladac. Je jich vic, ale funguje jenom jeden - ty ostatni dva proste udelaji modrou smrt nebo reset.
Tehle pocitacu jsem nainstaloval desitky (meli jsme jich pres 1000 kusu), clovek by nerekl ze i po tech letech se na to nekdo kazdou chvili nachyta (neni to ten prvni ovladac odzhora).
Tehle pocitacu jsem nainstaloval desitky (meli jsme jich pres 1000 kusu), clovek by nerekl ze i po tech letech se na to nekdo kazdou chvili nachyta (neni to ten prvni ovladac odzhora).
Dobrý den, děkuji za přivítání. Systém je Wxp. CD ke zvukové kartě nemám. Zkoučel jsem instalovat ovladač ze stránek FUJITSU. Na těchto stránkách je několik mořností stažení ovladače. Zatím jsem zkusil jen jednu možnost. Vyzkouším i ty další. Napíšu, jak to dopadlo.
-
- Pohlaví:
To není o nějakém zkoušení a instalování x ovladačů, musíš nainstalovat ten správný!
Prosím o radu, jak správný ovladač poznám. Všechny jsou nadepsány podobným způsobem. Díky
-
- Pohlaví:
Musí být pro tvůj systém, tedy WXP32/nebo 64 bit - často bývají stejné. Zpravidla to je tak, že ovladače jsou stejné, ale li
ší se jenom číslem verze - vydání. Ten poslední bývá na prvním místě.
ší se jenom číslem verze - vydání. Ten poslední bývá na prvním místě.
Re: smazalo se mi zvukové zařízení Vyřešeno
Děkuju za pomoc. Na stránkách FUJITSU jsem pro Wxp 32bit našel ovladač AC'97 Audio AD1981/ICH4, AD1980/ICH4_5, Cadenza_ODM package . Zvuk už funguje.
-
- Pohlaví:
Super, tak to zde označ za vyřešené - zelená fajfka.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11
- 5752
-
od draxxx
Zobrazit poslední příspěvek
10 kvě 2025 18:02
-
-
iOS 18 - icloud lock i pro koponenty v zarizeni
od petr22 » 17 zář 2024 08:38 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 3
- 3191
-
od petr22
17 zář 2024 21:21
-
-
-
Externí bluetooth nenajde žádné zařízení Příloha(y)
od Mates2004CZ » 15 zář 2024 17:51 » v Problémy s hardwarem - 4
- 3276
-
od petr22
16 zář 2024 16:22
-
-
-
Bluetooth:Bluetooth neni k dispozici v tomto zarizeni
od byron » 02 bře 2025 09:21 » v Vše ostatní (sw) - 1
- 3527