Tiskárna neodpovídá, neskenuje atd...
Tiskárna neodpovídá, neskenuje atd...
Zdravím mám tady problém který nechápu a nevím jak si poradit, tak proto žádám o pomoc Vás. Mám tiskárnu Cannon MP250 series, mám ji už delší dobu a ted jsem ji delší dobu nepoužíval, ale včera když jsem ji zapnul a potřeboval něco vytisknout a oskenovat, tak mě tiskárna prostě neposlouchá, tlačítkem na ní tisknout ani skenovat nezačne, a navíc když jsem se podíval a její software co mám v PC, tak jsem zjistil že vše je prázdné, prostě ty její soubory zmizely, tak jsem šel na net a chtěl jsem si teda všechny ovladače k tomu znovu nainstalovat, stáhnu to, nainstaluju, PC řekne že instalace proběhla v pořádku a at dám restart, dám restart a po restartu je vše jako předtím, ovladače k tiskárně nejsou nikde, a tiskárna dále nefunguje. Pomozte mi prosím někdo. Děkuji
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Tiskárna neodpovídá, neskenuje atd...
A kam ty ovladače instaluješ? Byly tam, než jsi PC restartoval?
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
Před restartem nevím, ale jakmile je nainstaluju a restartuje se PC, tak když se mrknu do C/atd... složka Canon, tak složka je prázdná. Nemohli by jste tu napsat menší návod pro blbce jak si nainstalovat ovladače na tiskárnu Canon MP250 series? Mám windows xp. Nemám v PC ani žádný exe soubor spjatý s tiskárnou, nic. Už ani nevím kdy jsem si ty ovladače nainstaloval, měl jsem na ploše soubor Solutions menu(tak nějak), a ten když jsem otevřel a zapnul tiskárnu, tak jsem si v tom menu mohl vybrat jestli budu chtít skenovat nebo tisknout atd.
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus nainstalovat tento ovladač:
http://leteckaposta.cz/543084780
Ještě před tím použij CCleaner.
Je nějaký ovladač k odinstalování v Přidat nebo odebrat programy?
http://leteckaposta.cz/543084780
Ještě před tím použij CCleaner.
Je nějaký ovladač k odinstalování v Přidat nebo odebrat programy?
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
Ano, je tam Canon MP250 seires MP drivers, ten mam jeste pred tim smazat že?
--- Doplnění předchozího příspěvku (20 Led 2013 15:36) ---
No, ten ovladač co jsem tam tedy měl, jsem odinstaloval, a nainstaloval ten váš, složka Canon je stále prázdná, ale můžu aspon tisknou, bohužel to je vše co se dá dělat, že si otevřu něco co chci tisknout a nahoře dám tisk, to funguje, ale jinak nemám možnost jak s tiskárnou komunikovat, žádná složka nebo soubor co by naznačoval, že v tomto PC je tiskárna, a dále jsem přišel na to, že tlačítko Scan, které je na tiskárně tam je nejspíš jen pro zlepšení vizáže. Čili tato tiskárna asi prostě už skenovat nebude :(
--- Doplnění předchozího příspěvku (20 Led 2013 16:10) ---
No, tak hlásím, že už jsem to zprovoznil, mám dojem že jsem se tam celou dobu snažil nahrát ovladač k jiné tiskárně....
Jinak děkuji za ochotu.
--- Doplnění předchozího příspěvku (20 Led 2013 15:36) ---
No, ten ovladač co jsem tam tedy měl, jsem odinstaloval, a nainstaloval ten váš, složka Canon je stále prázdná, ale můžu aspon tisknou, bohužel to je vše co se dá dělat, že si otevřu něco co chci tisknout a nahoře dám tisk, to funguje, ale jinak nemám možnost jak s tiskárnou komunikovat, žádná složka nebo soubor co by naznačoval, že v tomto PC je tiskárna, a dále jsem přišel na to, že tlačítko Scan, které je na tiskárně tam je nejspíš jen pro zlepšení vizáže. Čili tato tiskárna asi prostě už skenovat nebude :(
--- Doplnění předchozího příspěvku (20 Led 2013 16:10) ---
No, tak hlásím, že už jsem to zprovoznil, mám dojem že jsem se tam celou dobu snažil nahrát ovladač k jiné tiskárně....
Jinak děkuji za ochotu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 5023
-
od peta501
Zobrazit poslední příspěvek
03 kvě 2025 20:29
-
-
Barevná tiskárna HP LaserJet 4550HDN Resource manager Příloha(y)
od Radovan-kocour » 03 kvě 2025 22:22 » v Problémy s hardwarem - 6
- 4456
-
od Radovan-kocour
Zobrazit poslední příspěvek
04 kvě 2025 15:32
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”