Přehřívání notebooku
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Přehřívání notebooku
I těch 0,3mm je dost, nehledě na to, že se to nedá změřit. Ale přítlak chladiče by měl přebytečnou pastu vytlačit do stran a zůstane tam tedy jen nutné množství. Taky bych nepřeceňoval vliv teplovodivé pasty na chlazení. Větší vliv může mít jen její nepřítomnost, která by u ntb mohla být až nebezpečná, ale pokud tam pasta je, ovlivní rozdíly teplot max. tak +-5°C.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Kriste pane, jistěže se to nedá změřit - dal jsem to jenom jako příklad, aby člověk pochopil že půl cenťáku je moc!
Také jsem napsal, že to má jenom zarovnat nerovnosti CPU!

Také jsem napsal, že to má jenom zarovnat nerovnosti CPU!
jasně ted jsem jí tam dal tý pasty malinko a rozetřel ted to davam dohromady tak uvidíme, ale myslim že žádnej zazrak se nestane :( neexistuje nejakej soft kterej by třeba dokázal zvýšit otáčky toho větráku v chlazení?
- Frank.burns
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
skus pouzit chladiacu podlozku, napr: http://www.alza.sk/chladenie/pre-notebooky/18848622.htm osobne odorucam znacku Zalman...
a este jedna banalita, urcite si vycistil dokladne ventilator a aj vyduchy vzduchu smerom von z notebooku...?
a este jedna banalita, urcite si vycistil dokladne ventilator a aj vyduchy vzduchu smerom von z notebooku...?
chladící podlozku mam a ventilátor jsem pečlivě vyčistil přesto mam skoro 100C 
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Úno 2013 22:15) ---
a nešlo by třeba snížit výkon toho procesoru ale hlavně aby se tak nepřehříval? :(

--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Úno 2013 22:15) ---
a nešlo by třeba snížit výkon toho procesoru ale hlavně aby se tak nepřehříval? :(
Mam uplne stejny ntb a taky jsem mel problem s chlazenim vymenil jsem pastu a taky jsem procistli vetracek ale mejlepsi je si vyrobit chladici podlozku kup si pet vetracku nejake vykonne napr nejake za sto korun nejaky 8x 8 cm udelej si pet kul otvoru na vetraky do nejake podlozky nebo do desek na papiry pak zapoj vetracky a dokazes to schladit i na 50 

- Frank.burns
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
je nejaky program na znizenie napatia (alebo voltov) na procesore, len sa nepamatam ako sa vola, skusim pohladat este...
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Úno 2013 22:56) ---
tu je nejaky navod, ale je v anglictine a neviem ci je na kazdy tip procesoru, samozrejme bez zaruky... http://forum.notebookreview.com/hardwar ... guide.html
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Úno 2013 22:56) ---
tu je nejaky navod, ale je v anglictine a neviem ci je na kazdy tip procesoru, samozrejme bez zaruky... http://forum.notebookreview.com/hardwar ... guide.html
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 1810
-
od helpmeboys
Zobrazit poslední příspěvek
07 dub 2025 12:07