Připojení NB přes HDMI
Připojení NB přes HDMI
Zdravím prosím o radu jak připojit NB Dell Studio 1747 Windows 7 Home Premium 64 bit. přes HDMI. TEl.Panasonic.Již jsem vyzkoušel vše přijde mi jako když tam chybí nainstalovat nějaký ovladač ale absalutně nevím jak. Moc prosím zda by mi někdo neporadil moc děkuji
Re: Připojení NB přes HDMI
Prepojíš tv a ntb, na tv nastavíš výstup hdmi(alebo výstup ext 1/2/3 podla toho ako to v tv máš). Ale napíše prosím ta celý názov tv, nie len panasonic.
PC:Sapphire Radeon R9 270X / I5 4670k / ASUS Z87-K / 8GB / 1000GB/ 620W / Zalman Z5 / Benq rl2455hm
MacBook Pro 14" 2021 M1
Iphone 14 Red
+Apple Watch Ultra / AirPods 1 / AirPods MAX
MacBook Pro 14" 2021 M1
Iphone 14 Red
+Apple Watch Ultra / AirPods 1 / AirPods MAX
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Malá rekapitulace: na ntb zvolíš Rozšířená plocha (klávesová zkratka WIN + P), televizi máš s ntb spojenou HDMI kabelem, na televizi zvolíš HDMI vstup a nic se nezobrazí? Když klikneš pravým tlačítkem na plochu a vybereš Rozlišení obrazovky, objeví se ti obrázek podobný připojenému?
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Jo to se vše zobrazí ale je to prostě mrtví jako když je ten výstup z NB nezapojený
Tak vylucovaci metoda
Notebook k jinemu monitoru, a jine zarizeni s HDMI k televizi. Hned uvidis jestli je to televizi nebo notebookem nebo kabelem.
Notebook k jinemu monitoru, a jine zarizeni s HDMI k televizi. Hned uvidis jestli je to televizi nebo notebookem nebo kabelem.
Je to NB kabel a TV komunikuje s DVD přehrávačem asi tak
Funguje ten notebook s jinym zarizenim?
Přes HDMI ne
Dobrý den, mám podobný problém. Spojení mé Panasonic Viera Plasma2 a PC přes HDMI kabel. PC televizi vidí můžu si nastavit v NVIDIA panelu od rozlišení přes frekvenci barvy prostě všechno ale na TV je stále černý obraz a bez signálu. Když na ten kabel místo TV napojím můj monitor od PC tak jede bez problémů i se zvukem. TV však nereaguje na toto připojení. Včera kamará zkoušel přes stejné propojení HDMI propojit svůj NTB s integrovanou Intel grafikou a po nějakém nastavování ovladačů a td se mu po rozpojení připojení a znovu spojení podařilo toto připojení rozjet. Na mém pc ovšem nejsem schopen s tím nic udělat. Propojení TV HDMI a PC mini HDMI s redukcí na HDMI. Můžete mi prosím poradit už jsem z toho zoufalý.Děkuji
Tak nikdo nic ? to je škoda doufal jsem
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Tak máš asi HDMI konektor v NB poškozený, pokud ti přes něj nic nekomunikuje.
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 16
- 9088
-