externi hdd
externi hdd
zdravim chtel bych se zeptat mam hdd externi rozdeleny na prvni NTFS a druhy na FAT32 abych mohl nahravat z televize ale ta my pise naformatovat disc .oba svazky jsou na tv videt .nemel by ten svazek FAT32 byt jako prvni???????????? nebo co s tim delat??
-
- Pohlaví:
Re: externi hdd
1. Přečti si pravidla.
2. Vyjadřuj se česky.
3. Některé TV používají pro nahrávání svůj file system.
4. manuál od TV určitě napoví správné řešení.
2. Vyjadřuj se česky.
3. Některé TV používají pro nahrávání svůj file system.
4. manuál od TV určitě napoví správné řešení.
Televize si musi disk naformatovat podle sebe a nahravky budou s velkou pravdepodobnosti sifrovane (takze je jinde nez na te TV neprehrajes)
na obycejnou flesku to normalne funguje a jde to prehrat i v pc
V manualu urcite nebude napsano, jak mit na nahravacim disku dva diskove oddily (pokud je to vubec mozne). Tam bude napsano maximalne ze medium se musi naformatovat v televizi a vice se tim zabyvat nebudou.
Z logiky veci bych ale chapal ze se bude nahravat na prvni oddil (tedy ze ten musi byt FAT32). Ale uz jsem videl i televizi ktera nenahravala na nic, co si sama nenaformatovala, jakmile se na to sahlo v pocitaci, uz na to enslo nahravat.
Z logiky veci bych ale chapal ze se bude nahravat na prvni oddil (tedy ze ten musi byt FAT32). Ale uz jsem videl i televizi ktera nenahravala na nic, co si sama nenaformatovala, jakmile se na to sahlo v pocitaci, uz na to enslo nahravat.
-
- Pohlaví:
Co k tomu říct? To co píšeš je jen odhad. Může to fungovat a taky nemusí, ale nic tazateli nebrání to zkusit.
Já k tomuto příspěvku asi toto:
1. Pojmenování tématu má být co nejlepší popis problému. "Externi hdd" nic o problému neříká.
2. Čeština - to je bez komentáře.
3. Tazatel se nezmiňuje ani o jaký jde HDD, ani o jakou TV. Takže i kdyby někdo z přispěvatelů měl stejný typ TV stejně mu nemůže poradit. Navíc může být někdo tak hodný, že prohledá jiná diskuzní fóra a tazateli sdělí co našel apod.
4. Ještě jsem neviděl, že by někomu uškodilo pročtení manuálu.
Tož asi tak...
Já k tomuto příspěvku asi toto:
1. Pojmenování tématu má být co nejlepší popis problému. "Externi hdd" nic o problému neříká.
2. Čeština - to je bez komentáře.
3. Tazatel se nezmiňuje ani o jaký jde HDD, ani o jakou TV. Takže i kdyby někdo z přispěvatelů měl stejný typ TV stejně mu nemůže poradit. Navíc může být někdo tak hodný, že prohledá jiná diskuzní fóra a tazateli sdělí co našel apod.
4. Ještě jsem neviděl, že by někomu uškodilo pročtení manuálu.
Tož asi tak...
-
- Pohlaví:
OT/ Čtení manuálu je pro některé zbytečnost, to si tady budou raději dva dny dopisovat. Jeden tazatel mi také napsal, že se mu to číst nechce 

diky za rady problem byl vyresen v tv jsem nasel ten druhy svazek a znovu preformatoval jinak carky a hacky bohuzel nepouzivam pisi jen dvema prsty me to zatim staci
Nejde o hacky a o carky, ale o hrube pravopisne chyby a chybejici interpunkci
prosim vas kdyby mel clovek treba jako ja vsude vsechno cist tak jen cte a cte a den by musel mit alespon 34 hodin a nic by se nevyresilo
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Úno 2013 12:30) ---
hlavne ze si rozumime zivim se rukama a ne psanim
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Úno 2013 12:30) ---
hlavne ze si rozumime zivim se rukama a ne psanim
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2299