pak je úplně jedno jestli se bude nabíhat do nouze, nebo ne. Clear BIOSu bych viděl taky nic neřešící. Spíše bych se zeptal, kde bylo ověřeno, že monitor skutečně funguje?Ani BIOS, monitor sice zareaguje, ale jenom informuje, že nemá signál.
funkční CRT monitor - bez signálu Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: funkční CRT monitor - bez signálu
No, nechci vám do toho kecat, když už jste se tak rozjeli, ale... platí úzus výrobců, že každý monitor a každá GK zvládá základní rozlišení 640x480x16 barev. A je to proto, aby byl vidět start PC a uživatel něco viděl, než nainstaluje ovladače. Takže pokud mu monitor neběží ani při BIOSu, jak píše,
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Nechci se chovat jako zabedněnec, ale pokud ten monitor na starém PC funguje - ověřeno tazatelem, tak kde může být problém? S tím nouzákem i Clear CMOS se s tebou shodnu, ale jinak nejsem teď schopen vymyslet něco jiného, než už jsem tu napsal. Zkus podumat a poradit!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Tak potom jsou jen dvě možnosti:
1. Karta nemá výstup VGA
2. redukce DVI/VGA je vadná
1. Karta nemá výstup VGA
2. redukce DVI/VGA je vadná
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
A to LCD, se kterym to funguje, je pripojeno kam? Melo by mit i VGA (pokud to neni nejaky vykrik techniky), takze funkcnost redukce lze overit.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: funkční CRT monitor - bez signálu Vyřešeno
Všem moc dík za rady, už jsem to vyřešil - našel jsem VGA kabel a zkusil ho zapojit s LED monitorem, a taky nešel. Takže jsem zjistil, že u grafické karty bylo špatně zapojeno propojení pro VGA port (dřív jsem ho nikdy nepoužil, takže mě to ani nenapadlo)
Omlouvám se, že mě to nenapadlo, a ještě jednou moc dík za rady, díky kterým jsem k tomu došel.
Omlouvám se, že mě to nenapadlo, a ještě jednou moc dík za rady, díky kterým jsem k tomu došel.
CPU: Intel i3 3220, GPU: AMD Radeon 7790, Paměť: 4GB RAM DDR3
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3053
-
od cobr4in
Zobrazit poslední příspěvek
18 srp 2024 22:19
-
- 7
- 3026
-
od petr22
24 pro 2024 11:45
-
-
Jak změřit kvalitu signálu na iOS a Abdroid
od teichmann.ondrej » 20 pro 2024 14:16 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 3
- 2620
-
od teichmann.ondrej
20 pro 2024 20:07
-
-
- 13
- 11247
-
od JuRas