Ahoj.
Mám problém s připojením k wifi...přeinstaloval jsem windows na tomto netbooku a nainstaloval ovladače (další problém je, že i po nainstalování všech ovladačů ve správce zařízení jsou 3x základní systémová zařízení), ale teď k problému s wifi. Ovladač je nainstalován správně, v NetSurveyor se zobrazují wifiny kolem, ale chybí mi něcom přes co se připojím k wifi. Prostě tu nemám nic, kde bych si zvolil z několika wifin, napsal heslo a připojil se. Mám win XP. Menší poznámka, INTERNET přes LAN funguje bez problému.
Díky za rady
Acer aspire one A110 - WIFI problem Vyřešeno
Re: Acer aspire one A110 - WIFI problem
Poradi někdo prosím?
Re: Acer aspire one A110 - WIFI problem
Ahoj, jaký tam byl původní OS a jaký byl důvod k přeinstalaci? Dej Start > Ovládací panely > Sítě a připojení (nebo podobně, teď nevím jak je to u XP) > vyber tvoje připojení a klikni na něj pravým myšítkem > Vlastnosti a objeví se ti tabulka, úplně dole zatrhni obě políčka (co se týče zobrazení ikonky dole u hodin i tu druhou). Dej vědět.
Re: Acer aspire one A110 - WIFI problem Vyřešeno
Původně tam byl ten samy, důvod preinstalace-zasekany win...já v tom sítě a připojení žádný připojení nemám, i když mi internet pres lan jde .
--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Úno 2013 16:31) ---
Tak problém s těmi 3x základní systémové zařízení již nemám, to už je v pořádku, wifi ale pořád nejde, respektive se nemám jak připojit.
--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Úno 2013 16:43) ---
Potřeboval bych v síťových připojeních mít Připojení k místní síti, ale nemám. Jak to tam dostanu?
--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Úno 2013 16:31) ---
Tak problém s těmi 3x základní systémové zařízení již nemám, to už je v pořádku, wifi ale pořád nejde, respektive se nemám jak připojit.
--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Úno 2013 16:43) ---
Potřeboval bych v síťových připojeních mít Připojení k místní síti, ale nemám. Jak to tam dostanu?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 28
- 6042
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
24 črc 2024 22:48