Ahoj, před chvílí jsem hrál na 2 měsíce starém PC Left 4 Dead 2 a počítač se asi po půlhodině hraní vypnul a potom nešel zhruba 5 minut zapnout. Původně jsem myslel, že to bylo zdrojem EuroCase, který je tam jen dočasně, ale raději jsem PC zatížil programem OCCT a koukám: na procesoru je 101°C. Je možné, že se to vypnulo kvůli teplotě procesoru? Jinak těch 101°C jsem naměřil v HWMonitoru, ale v OCCT bylo něco okolo 40°C. Mám na procesoru chladič Arctic Cooling Freezer 7 a PC sestava je v podpisu. Ještě bych doplnil, že asi před měsícem jsem zkoušel jak mi běží Metro 2033 a také se to po chvíli vypnulo, ale pak šel počítač normálně zapnout, tak jsem to přisoudil starému zdroji.
Díky
Vypínání PC
Vypínání PC
CPU: AMD Athlon X4 750K MB: Gigabyte GA-F2A75-D3H RAM: Corsair Vengeance XMP LP 2x 2GB 1600MHz GPU: Gigabyte HD 7850 PSU: BeQuiet Pure Power BQT L8-CM-630W
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vypínání PC
Ne asi, ale určitě to je tou teplotou
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Tak jsem chvíli měřil a v OCCT, CoreTemp a ostatních se zobrazuje teplota v klidu zhruba 5°C, ale v HWMonitoru se zobrazuje 56°C. Jak už jsem jednou psal, mám chladič Arctic Cooling Freezer 7, tak jsem si myslel, že to bude mít o něco lepší teploty.
CPU: AMD Athlon X4 750K MB: Gigabyte GA-F2A75-D3H RAM: Corsair Vengeance XMP LP 2x 2GB 1600MHz GPU: Gigabyte HD 7850 PSU: BeQuiet Pure Power BQT L8-CM-630W
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Poohlížel bych se po novém zdroji. Zároveň je důležité mít ve skříni alespoň jeden větrák vpředu a vzadu.
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
Nový zdroj budu mít a větrák mám vpředu i vzadu skříně.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 4744
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek
19 lis 2024 07:58