Dobrý den.Mám disk WD 750 Gb.Asi před rokem mi najednou zmizely adresáře,které se nacházely na tomto disku.Pomocí programu win hex se mi podařilo skryté adresáře zálohovat. Disk jsem zkontroloval programem crystal disk info viz obrázek níže.Daji se vadné sektory nějak opravit?Nebo je disk definitivně k nepoužití?Scandisk ani správa disku ve win disk bohužel celý neumí naformátovat ani zkontrolovat.Disk přestane pracovat na 87 % kontroly nebo formátování.Díky za odpověď.
Vadný HDD?
Re: Vadný HDD?
Jestli se mohu zeptat,jaký disk by ste doporučil? WD bych si snad už nekupoval 

-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Seagate 1TB 7200.14
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Mám starší PC se socketem 939.Rozhraní SATA II.Tohle je tuším SATA III,půjde to spolu do sebe?
-
- Pohlaví:
SATA II a III je mezi sebou vzájemně kompatibilní. Takže ano, půjde.
Díky.Ještě jedna otázka.Díval jsem se na internet na recenze,dočetl jsem se,že je u tohoto disku problém s parkováním hlaviček,tomu vůbec nerozumím,je to na škodu?
-
- Pohlaví:
Pokud by tam byl problém s parkováním hlaviček, potom to na škodu je. Záleží ale na tom jaký "odborník" to píše.
-
- Pohlaví:
K tomu osbně jen toto: kupoval jsem podobné - st2000dm001, kde se taky hooodně řešil problém s parkováním hlaviček. Vůbec se ale neprojevil. Každopádně, kdyby ano, měl by pomoci flash fw. Nové disky už to mají vyřešeno.
Díky moc.pořídím ten Seagate :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12
- 3891
-
od Dergon