Jádro jede na 100% ! Vyřešeno
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jádro jede na 100% !
Je to 4jádro s funkcí HT - jestli se nepletu.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
A to začalo samo od sebe? Možná by pomohlo zvolit poslední známou funkční konfiguraci k datu, kdy to ještě nedělalo.
A ten log z HiJackThis se dává do příslušné sekce!
A ten log z HiJackThis se dává do příslušné sekce!
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
Re: Jádro jede na 100% ! Vyřešeno
Nevyznám se v procesorech :) Ale to je ted fuk, prostě všechno jsem snad dodal, teď by to chtělo najít řešení problému :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (15 Bře 2013 19:44) ---
_vcn:
- jdu to zkusit
- to jsem si nevšiml, příště ... pardon ...
--- Doplnění předchozího příspěvku (15 Bře 2013 20:42) ---
Tak obnoveno alespoň z obnovy a už půl hodiny zatím v pohodě ... uvidíme, až začnu spouštět programy, jestli to začně dělat ...
--- Doplnění předchozího příspěvku (15 Bře 2013 21:19) ---
Takže zatím stále ok, pravděpodobně to byl vir natáhlej z cracku (asi i vim, z kterýho), jen nevim, jak obnova systému pomohla tomu, že je to ted zatím ok. Proces toho cracku nebyl spuštěnej a přesto to dělalo, takže předpokládám, že i když jsem crack nenávratně vymazal, tak tu budou někde ještě pozůstatky viru ...
--- Doplnění předchozího příspěvku (16 Bře 2013 00:35) ---
Tak, malware jsem zničil, a že ho bylo! Tak snad už to bude ok ...
--- Doplnění předchozího příspěvku (15 Bře 2013 19:44) ---
_vcn:
- jdu to zkusit
- to jsem si nevšiml, příště ... pardon ...
--- Doplnění předchozího příspěvku (15 Bře 2013 20:42) ---
Tak obnoveno alespoň z obnovy a už půl hodiny zatím v pohodě ... uvidíme, až začnu spouštět programy, jestli to začně dělat ...
--- Doplnění předchozího příspěvku (15 Bře 2013 21:19) ---
Takže zatím stále ok, pravděpodobně to byl vir natáhlej z cracku (asi i vim, z kterýho), jen nevim, jak obnova systému pomohla tomu, že je to ted zatím ok. Proces toho cracku nebyl spuštěnej a přesto to dělalo, takže předpokládám, že i když jsem crack nenávratně vymazal, tak tu budou někde ještě pozůstatky viru ...
--- Doplnění předchozího příspěvku (16 Bře 2013 00:35) ---
Tak, malware jsem zničil, a že ho bylo! Tak snad už to bude ok ...
VGA: NVidia Geforce GTX 580; CPU: Intel Core i7-2600K (3,4 GHz); RAM: 16 GB DDR 3; MB: Asus P8Z68-V PRO
A hlavně taky smaž ten Avast, to je jenom neschopnej žrout. Momentálně mohu doporučit AVG AntiVirus FREE 2013
Já jsem já a ty jseš ty.
"Milan Hvězda"
"Milan Hvězda"
kropovez: O tom by se dali víst hodinový diskuze. Mám oba antiviry (AVG na PC a Avast v ntb) a zatím jsem o dost spokojenější s Avastem, protože AVG má víc falešných detekcí (příklad - asi před rokem několik týdnů detekoval ORIGINÁLNÍ launcher mojí oblíbený hry jako virus a stalo se to všem co měli AVG...). Každej antivir má svoje problémy a dohadování se o tom vede akorát k flamewaru.
Zbynas: Hlavní je, že se to už vyřešilo. Jestli je už všechno OK, můžeš to tady označit jako vyřešený (zelenou fajfkou).
Zbynas: Hlavní je, že se to už vyřešilo. Jestli je už všechno OK, můžeš to tady označit jako vyřešený (zelenou fajfkou).
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 134
-
od DeNNI85
Zobrazit poslední příspěvek
dnes, 11:06