PC nenajíždí

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

kolpe
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Muž
Stav:

PC nenajíždí

Příspěvekod kolpe » 16 bře 2013 14:40

Dobré odpoledne.

Stala se mi taková nemilá věc. Chtěl jsem si ze svého pc vyndat jeden ventilátor, který mi tam přebýval a strčit ho do jednoho staršího PC. No takže větráček jsem vyndal pc dal do původního stavu, ale počítač prostě přestal fungovat. Počítač jsem rozdělal všechny kablíky jsem zkoušel jestli nejsou povytažené, ale vše v pohodě. Nechal jsem case otevřeny a sledoval jsem zda aspon něco PC udělá. Jediné co se stalo tak se větrák na chladiči od CPU pohl od 2 mm a zastavil se.
Zdroj mam cca půl roku starý(whiteenergy). Předítm mi PC běžel úplně normálně. Furt mi to nedalo tak jsem ty kable zkoušel znova a k tomu jsem taky zkusil vyndat kable, které vedou k čudlíku na spuštění PC. Po nějáké době jsem to tam zapojil zpátky, protože jsem neměl páru jak tam patři. Udělal jsem to podle tohodle schéma, které je dole : http://www.justanswer.com/computer/3qao ... plugs.html . Za prvé bych se vás chtěl zeptat jestli mam ty power sw a restart sw.. dobře zapojené a za druhé co s tím, že ten pc nejede a otočí se jen jeden větrák. Díky
Naposledy upravil(a) kolpe dne 16 bře 2013 14:44, celkem upraveno 1 x.
Notebook SONY VAIO e15

Windows 7 Home Premium 64 bit
AMD Radeon HD 7550M/7650M Graphics
Intel Pentium CPU B970
RAM : 4GB
HDD 500GB 5400

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: PC nenajíždí

Příspěvekod guest » 16 bře 2013 14:44

Každá rada drahá, my ti tam nevidíme. Power a Reset je napsané na desce. Pokud ne, tak vezmi šroubivák a ty dva piny tam zkratuj, poznáš co je co.
Nejspíš si něco špatně zapojil!

kolpe
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod kolpe » 16 bře 2013 14:47

Na desce to není, a ten pc nešel už předtím než jsem ty kabliky povytahoval. Jak myslíš že to tam mám zkratovat?
Notebook SONY VAIO e15

Windows 7 Home Premium 64 bit
AMD Radeon HD 7550M/7650M Graphics
Intel Pentium CPU B970
RAM : 4GB
HDD 500GB 5400

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 16 bře 2013 14:49

Pokud PC nešel už před tím je to jiná věc. Zkratuješ tam ty dva piny na které nasazuješ ty dva drátky.

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 16 bře 2013 15:51

Vše co jsi napsal, nic nám neříká co jsi vše v PC dělal při demontáži ventilátoru. To musíš vědět sám. Buď jsi něco připojil chybně, nebo při demontáži poškodil. Žádný z nás nevidí na tvůj PC.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

zdeno7311
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod zdeno7311 » 16 bře 2013 16:50

Ja mnel podobny problem skus znova poradne napojit 24pin konektor do desky ujisti se že sedi mne to pri vyndavani zdroje.Ale jednou mi to taky delal vadnej zdroj.

Zpět na “Problémy s hardwarem”