Dobrý den,mám novou multifunkční tiskárnu Epson DX6050 a foťák Sony DSC-W5. Tisk snímků přímo na tiskárně odpovídající standartu PictBridge je možný jak u foťáku,tak i tiskárna tuto funkci má...můj problém je v tom,že tiskárna po připojení foťák nerozpozná. Podotýkám,že tiskárnu i foťák mám zapnutý :lol:
Znamená to,že foťák zřejmě není kompaktibilní a nedá se s tím nic dělat? Díky předem za odpověď. Petra
Propojení tiskárny s foťákem
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Ano,ta možnost tam je a funguje,to jsem zkoušela,ale všechny fotky nejsou uložené na kartě,tak jsem zkoušela tu druhou možnost,tisk přímo z foťáku,ale jak jsem psala,nejde to. Ale podle příruček od obou zařízení by to mělo jít,proto jsem se ptala,jestli to nejde nějak vyřešit. No nic,bez toho se dá žít,stejně díky za odpověď. 

Možná by pomohl update firmware tiskárny,kde by už podpora tvého aparátu byla.Nejsem ale schopen říci zda se dá vůbec stáhnout a nainstalovat a nebo to umí jen v servisu(nikdy jsem se po tom nepídil)CD/DVD mechaniky,fotáky atd jdou normálně.Jinak bych zkusil ten tvůj problém napsat spíš do podpory Epsonu at se starají.Pokud jim to napíšeš stejně jako sem,věřím že ti poradí.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Hledám někoho na opravu historické barevné laserové tiskárny Příloha(y)
od Radovan-kocour » 12 pro 2024 13:32 » v Vše ostatní (hw) - 9
- 5753
-
od Radovan-kocour
Zobrazit poslední příspěvek
10 kvě 2025 18:01
-
-
- 1
- 1923
-
od Melvidor