Ahoj,
chci se Vás zeptat.
Asi všichni známe ten případ, kdy dáme bezpečně odebrat a Win nám odpoví že stále ještě něco USB-čko využívá.
Otázka zní:
Existuje nějaký program, který ukáže jaká aplikace stále využívá to usb?
I když mám všechny programy, přes které jsem používal to usb(NetBeans, word atd.) vypnutý, tak furt mi to píše, že je nějak využívaný, a mě by zajímalo co :-)
díky
Bezpečné odebrání USB Vyřešeno
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Bezpečné odebrání USB
Může to být nějaký commander na př. Total, pokud máš v něm nastaven adresář, nebo soubor na flashce, který jsi prohlížel. Podobně tak i jiný prohlížeč, či jiný program ap. Také zkontroluj, zda nemáš u flashky povolené ukládání do mezipaměti na disku.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nějaký vir 
Zkus tohle:

Zkus tohle:

Tuším unlocker.
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
- MiliNess
- člen BSOD týmu
-
Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ano existuje. Stáhni nástroj Handle, vypakovaný soubor handle.exe umísti na C:, spusť příkazový řádek (cmd.exe) jako správce
a v něm napiš příkaz: c:\handle x: -x je písmeno, které má svazek na USB disku přidělené. Pokud je na USB disku více svazků, opakuj příkaz s dalším písmenem.
Dostaneš seznam otevřených souborů a složek ve svazku USB disku, včetně procesů, které je mají otevřené.
a v něm napiš příkaz: c:\handle x: -x je písmeno, které má svazek na USB disku přidělené. Pokud je na USB disku více svazků, opakuj příkaz s dalším písmenem.
Dostaneš seznam otevřených souborů a složek ve svazku USB disku, včetně procesů, které je mají otevřené.
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
Re: Bezpečné odebrání USB Vyřešeno
Tady je ten unlocker i s popisem >> http://forum.viry.cz/viewtopic.php?t=6860 umí je odemknout, dané procesy ukončit a USB pak bez problémů odebereš. 

Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
Supr díky, použil jsem ten handel a ten stačí :-)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 13361
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
08 kvě 2025 04:45