Ahoj,
prosím vás, přitáhl jsem si od kámoše PC, který mu nešel s tím, že mu ho dám do kupy. První co na mě vykouklo byla zlomená nožička u chladiče na procesor a tak jsem koupil novej a rovnou jsem si vzal i speaker. Tak a teď vše zapojeno. PC zapnu roztočí se všechny větráčky a to je všechno. Prostě se jen točí větráčky a dokonce ani speaker nepípá. A tak jsem PC nechal 10 minut běžet a osahávám chladiče. Integrovka horká, graika horká, temp horkej ale procesor studenej. První co mě napadlo je, jestli nemohl odpálit procesor, protože nejsem zvyklí, že se neozve speaker.
Pc nejde
- kingerdc
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pc nejde
Všechno odpoj.
Nech jenom CPU, 1xRAM a grafiku /pokud máte integrovanou, potom jenom tu/. Počítač by měl naběhnout a hlásit, že nemá z čeho bootovat.
Sry Blue Spirit... napsal jsem akorát když jsi napsal ty
nechci se ti do toho míchat.
Nech jenom CPU, 1xRAM a grafiku /pokud máte integrovanou, potom jenom tu/. Počítač by měl naběhnout a hlásit, že nemá z čeho bootovat.
Sry Blue Spirit... napsal jsem akorát když jsi napsal ty

Acer Aspire 5560G
AMD Quad-Core Processor A6-3420M 2,40 Ghz
AMD Radeon™ HD6520G + 7670M with 1 GB Dedicated VRAM
8 GB DDR3
750 GB HDD
Windows 7 Home Premium 64-bit
AMD Quad-Core Processor A6-3420M 2,40 Ghz
AMD Radeon™ HD6520G + 7670M with 1 GB Dedicated VRAM
8 GB DDR3
750 GB HDD
Windows 7 Home Premium 64-bit
nebude spálená deska?
Svět ztrácí genie. Einstein umřel ,Mozart umřel a mě je taky nějak špatně!
CPU: Ryzen 5 3600 , MB: Asus Crosshair VI EXTREME, GPU: MSI ARMOR GTX 1070 Ti , Ram: Cruicial 32GB @3733MHz Zdroj: CX 550M
HDD: Segate 7200.14 2TB SSD: OCZ-ARC100 256GB, Kingston A1000 512GB
CPU: Ryzen 5 3600 , MB: Asus Crosshair VI EXTREME, GPU: MSI ARMOR GTX 1070 Ti , Ram: Cruicial 32GB @3733MHz Zdroj: CX 550M
HDD: Segate 7200.14 2TB SSD: OCZ-ARC100 256GB, Kingston A1000 512GB
Zkoušel jsem mít všechno odpojený. Má integrovku a i extrení. Tím integrovka jsem myslel chipset
Já jsem já a ty jseš ty.
"Milan Hvězda"
"Milan Hvězda"
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Předpokládám, že jsi při instalování nového chladiče procesoru odstranil starou teplo vodivou pastu a nanesl novou v minimálním množství (0,2 - 0,4 mm) a chladič řádně usadil a připojil i správně jeho ventilátor. Pc by se měl rozběhnout, pokud již neodešel procesor, nebo základní deska při provozu PC bez dobrého chlazení.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Jasně že jsem nanesl pastu, už mám zkušenosti s tím, že stačí i povolenej chladič a PC nejde. Opravdu to asi vypadá na odpálenou desku nebo procák, ale to nemám doma kde vyzkoušet, asi to vypadá na servis, abych měl jistotu co z toho
Já jsem já a ty jseš ty.
"Milan Hvězda"
"Milan Hvězda"
Zpět na “Problémy s hardwarem”