VGA výstup

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Georgino007
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

VGA výstup

Příspěvekod Georgino007 » 30 bře 2013 23:58

Zdravim, rád bych poprosil o radu, už jsem v koncích...

Pokoušel jsem se připojit svůj NTB (ASUS K50IN) k projektoru prostřednictvím VGA, ale neúspěšně. Po připojení se ozve zvuk připojení novýho HW, displej na NTB problikne, prostě klasika, jako kdyby bylo všechno v pořádku, ale projektor nic, stále píše No signal... Zkoušel jsem i jinej kabel, pořád to samý... Ještě jsem zkoušel místo projektoru připojit klasickej monitor, abych vyloučil chybu projektoru a to samý, zvuk, na monitoru se objeví hláška no signal a hotovo... Takže NTB pozná že je něco připojený, všechno se tváří jako že dobrý, ale signál už nedoputuje tam kam má... :( Zkoušel jsem si tu s tim hrát x hodin, stáhnul jsem si nejnovější ovladače grafiky, vyzkoušel jsem všechny možný i nemožný nastavení a rozlišení, ale problém je pořád stejnej... (Zajímavý je, že cca rok a půl zpátky to fungovalo - žádnou změnu OS ani nic podobnýho jsem mezi tim nedělal)

Tušil by někdo co s tim?
Předem mockrát díky za rady

Reklama
pigi14
Level 2
Level 2
Stav:

Re: VGA výstup

Příspěvekod pigi14 » 31 bře 2013 00:16

Ukazuje se ti v Rozlišení zobrazení, že máš připojený monitor, nebo projektor? Pokud ano bude chyba v rozlišení. Ten samý problém jsem měl také. Můj notebook má full HD rozlišení a když k němu připojím monitor o nižším rozlišení, než dokáže pobrat, tak NO SIGNAL. Musíš jít do správce grafického adaptéru a tam to změnit na správně rozlišení.
Nejdřív si to po sobě pořádně přečti!

Paulisko
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Paulisko » 31 bře 2013 00:18

A prehodil jsi obraz?
Rád se přiučím novým věcem :-)

Georgino007
nováček
Stav:

Příspěvekod Georgino007 » 31 bře 2013 18:00

Tak jsem zkoušel znova a pořád stejný... Na NTB správný rozlišení, na projektoru taky... A ať už dam rozšířit nebo duplikovat, pořád to samý... zkoušel jsem i duplikaci, přičemž jsem změnil rozlišení na 800x600 i na NTB, ale ani to nepomohlo... Tak nevim :? Jinak ho normálně rozpozná v pohodě, viz. screen
Bez názvu.jpg

Edit: Teďka koukam, že printscreen to vyfotil celý i s tou rozšířenou plochou... tak to je vskutku zajímavý, to znamená že tam "někde" je, už to jenom přinutit do toho projektoru... to je nějaká magie :lol:

--- Doplnění předchozího příspěvku (31 Bře 2013 22:04) ---

No tak jsem pročítal topic na forums.lenovo.com a moc dobrý zprávy jsem nevyčet... Sice to tam řešili na noteboocích lenovo, ale jinak úplně naprosto stejnej problém, několik lidí to samý... a nakonec z toho vzešlo že měli vadnou základní desku, takže výměna... Což je dost blbý, to už se mi ani nevyplatí když je za polovinu ceny novýho ntb a jinak mi všechno funguje... Ještě zkusim flashnout bios a poěťourat se tam v nastavení, jestli je tam ten port povolenej a tak (ale proč by se sakra sám z ničeho nic zakázal???) ale začínam se bát , že se s promítánim můžu nadobro rozloučit :-(

--- Doplnění předchozího příspěvku (01 Dub 2013 01:09) ---

Takže novinky, BIOS flashnutej na nejnovější dostupnou verzi, koukal jsem do něj, ale nic o VGA jsem tam nenašel, což je zvláštní, ale prolez jsem to důkladně, tak nevim... Problém přetrvává pořád úplně stejně, takže už mě nic jinýho fakt nenapadá... :?

Zpět na “Problémy s hardwarem”