Pred cca týždňom a pol mi odišiel procesor AMD Athlon xII (ale presný typ starého procesoru neviem) kúpil som si nový AMD Athlon xII 250 a vymenil som ho, všetko začalo ísť hladko až do bodu, keď malo spustiť Windows. automaticky mi reštartlo počítač pri bode, keď som si mal vybrať používateľa, resp. ani som si ho vybrať nemohol, lebo než mi to naskočilo už ho reštartovalo (vyhodilo modrú tabuľku, ale než som si ju stihol pozrieť, tak zmizla, vyhodilo ju len na zlomok sekundy). Skúšal som snáď všetko čo ma napadlo, posledná známa konfigurácia a pod. veci, pozeral som aj nastavenia v BIOSe ale tam tiež nevyzerá že by bolo niečo zle nastavené. Jediná možnosť ako sa k tomu dostať, bolo "núdzový režím"
Osobne som si myslel, že nový CPU potrebuje zmenu BIOSu lebo pri type procesoru som našieil že pracuje vo verzii BIOSu FB. Ale nedostal som sa ku kroku jeho zmene. Tak som chcel preinštalovaŤ windows, no namiesto toho som nainštaloval nový (samozrejme ten istý) a ten zaplo normálne a aj funguje všetko tak ako má. Akurát nemožem spúšťat hry ani programy s toho windowsu v tomto, jediné čo možem je dostať sa k súborom (Hudba, dokumenty a pod. )
Neviem čím by to moholo byť, no keĎ to funguje v tomto windowse, tak si myslím že BIOS nebude treba zmeniť/flashnuť
Vedel by mi niekto z vás poradiť v čom by to mohlo byť? nerád by som prišiel o svojich cca 100GB dát
Všetkým za rady veľmi pekne ďakujem