Zdravím, chcel by som sa spýtať, chcel som si napáliť filmy a keď som si zapol môj program(BURN AWARE) tak mi napíše že nemohu nalézt mechaniky, ale keď dám že "vysunout mechaniku" tak mi ju vysune, takže neviem v čom môže byť problém, pozrel som sa dovnútra do PC(vôbec sa nerozumiem tak prepáčte...) z mechaniki ide 4-kolíkový do zdroja(polovica káblikov,polovica je v nezapojenej myslím že 4-kolíkovej zástrčke, taktiež ide z mechaniki hrubý káblik do dosky(doska MSI-je bližšie vrchu zapojený-v doske..), z mechaniki ide ešte jeden a ten nieje nikde zapojený
prosím o pomoc
Vopred Ďakujem
Nechce nájsť mechaniku!
-
- Pohlaví:
Re: Nechce nájsť mechaniku!
1. zkontroluj, zda je mechanika v systému přítomna. Pokud ne, tak zda ji vidí BIOS. Předpokládám, že když jde softwarově vysunout, tak by ji systém vidět měl.
2. Co přesně je to za mechaniku, aneb, jde skutečně o vypalovačku?
2. Co přesně je to za mechaniku, aneb, jde skutečně o vypalovačku?
Mechanika je TEAC-DV616g , ako myslíš či ju systém vidí?, keď dám tento počítač tak je pod názvom JEDNOTKA DVD-ROM, keď to rozkliknem a dám "vysunout" tak mi ju vysunie , keď tam dám hoci-aké DVD/CD tak mi ho načíta rýchlo a bez problémov...
-
- Pohlaví:
No, když ti to píše DVD ROM, tak se nejedná o vypalovačku. Kromě toho tu tvou mechaniku nemůžu objevit. Opsal jsi to dobře?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Pc někdy při startu nedetekuje dvd mechaniku
od Luk4579 » 30 dub 2025 20:22 » v Problémy s hardwarem - 6
- 7207
-
od Luk4579
Zobrazit poslední příspěvek
01 kvě 2025 10:00
-
-
-
Po výpadku napájení notebook nechce nabootovat do Win Příloha(y)
od Grander » 09 led 2025 16:55 » v Problémy s hardwarem - 7
- 3275
-
od petr22
14 led 2025 22:40
-
-
-
Sluchátka FiiO JT1 - Windows nechce načíst mikrofón Příloha(y)
od HelFix » 11 pro 2024 17:55 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2756
-
od HelFix
12 pro 2024 13:50
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”