Koupě chladící podložky Vyřešeno
Koupě chladící podložky Vyřešeno
Dobrý den. Včera jsem zde avizoval přehřívání notebooku při hraní her. Na vaše rady jsem ho dnes profoukl stlačeným vzduchem, ale moc valný význam na snížení teploty to nemělo cca. -4°C! Než přejdu k radikálnímu řešení (záruka), zvažoval jsem ještě koupi chladící podložky. Ve velkém výběru se těžko orientuji, proto prosím o pomoc. Jedna se mě líbí, našel jsem i slušné recenze. Jedná se o Cooler Master NotePal U3 Notebook Cooler. Něco jsem o tom přečetl, jenom mě tam scházela max. hlučnost. Poraďte, nebo dejte typ na dobré, méně hlučné podložky. Za odpovědi děkuji
Re: Koupě chladící podložky
Jednoznačně Cooler Master NotePal U3. Můžeš regulovat otáčky a ventilátory si osadíš přesně tak, jak chceš.
Něco o hlučnosti bys nevěděl? Dík
Co ti k hlučnosti říct. Na snížení hlučnosti tam je regulace otáček. Je jasné, že čím víc regulátorů a čím rychleji se budou točit, tak tím hlučnější to bude. Samozřejmě, že čím hlučnější, tak tím účinější. Nejlepší je zapojit všechny ventilátory a nastavit malé otáčky. Proto si myslím, že tato podložka není hlučná. Je jasné, že hlučnější bude jeden ventilátor, který se bude točit jak u Kočky na Matějský.
Není zač. Pokud to je vše, tak téma zamkni
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 2243
-
od Cleric