notebook se nechce spustit
notebook se nechce spustit
Hezky vecer, stal se mi takový menší problém. ,,cistil,, jsem notebook tim ze jsem foukal k vetraku a druhou stranou jsem vsechen prach vysaval luxem nechtel jsem riskovat ze rozeberu notebook a pak ho nedam zpet. pote jsem notebook zapnul a vse v pohode ale asi po 2 minutach mi to duelalo takovou zvlastni obrazovku a pak bylo cerno notebook svitil byl zaplej. pote kdyz jsem ho zkousel vypnou a znovu zapnout tak displej byl jakoze vyplej ale indikator o zapnuti notebooku svitil nevite co stim??
Re: notebook se nechce spustit
Vítej na PC-HELP fóru.
To teda není moc dobrý. Co je to za notebook? A ještě mi odpověz na pár otázek:
Ten ntb si čistil kvůli přehřívání a případně jak dlouho se asi přehříval? Podle mě to bude shoda náhod - to vyčištění s tím asi nebode souviset.
To teda není moc dobrý. Co je to za notebook? A ještě mi odpověz na pár otázek:
_vcn píše:Systém se asi nenačte, že? (měl by se ozvat zvuk Windows)
Disk pracuje? (třeba, že by načítal systém)
Po připojení externího monitoru (po očekávaném načtení) a stisknutí 2x zkratky Win+P a Enter se na ext. monitoru nic nezobrazí?
Zkus vytáhnout RAM/dát ji do jinýho slotu. Jestli je jich víc, tak postupně prozkoušet.
Ten ntb si čistil kvůli přehřívání a případně jak dlouho se asi přehříval? Podle mě to bude shoda náhod - to vyčištění s tím asi nebode souviset.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
No je to Acer travelmate 5542 zkoušel jsem ho čistit kvuli tomu že se mi ntb delší dobu nechce nabijet. (napajen ze site, nenabiji se) baterka se zasekla na 4% tak jsem se to pokousel nejak vyresit. pred chvilkou jsem ntb zkusil spustit zas fungoval ale pak to zase udelalo to samy.
Něco v něm mele z posledního. To nenabíjení s tím taky může souviset, ale spíš bude zničená baterie.
Tohle se v běžných domácích podmínkách nevyřeší. Možná tak zkontrolovat disk v jiným PC.
V záruce už asi není, že? Asi nezbyde nic jinýho, než diagnostika v servisu.
Tohle se v běžných domácích podmínkách nevyřeší. Možná tak zkontrolovat disk v jiným PC.
V záruce už asi není, že? Asi nezbyde nic jinýho, než diagnostika v servisu.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
To bude bud southbridge, nebo grafika - AMDcka se holt prehrivaji a to tak ze hodne (a usmazeny southbridge nebo grafika je obvykly vysledek)
Jinak do ventilatoru nefoukat stlacenym vzduchem, dokaze to znicit motherboard
Jinak do ventilatoru nefoukat stlacenym vzduchem, dokaze to znicit motherboard
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Po výpadku napájení notebook nechce nabootovat do Win Příloha(y)
od Grander » 09 led 2025 16:55 » v Problémy s hardwarem - 7
- 3333
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
14 led 2025 22:40
-
-
-
Sluchátka FiiO JT1 - Windows nechce načíst mikrofón Příloha(y)
od HelFix » 11 pro 2024 17:55 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2819
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
12 pro 2024 13:50
-
-
- 7
- 5032
-
od makojed