nefunkční ovladače gr.karty
-
- Pohlaví:
Re: nefunkční ovladače gr.karty
Jenže takovou gigabyte nenabízí. 7770, nebo 7750.
Jsou to originál ovladače, takže buď od Tebe mám špatné vstupní informace nebo něco děláš při jejich instalaci špatně.
Ty Visty jsi jen nainstaloval z cd nebo jsi pak udělal komplet jejich update včetně SP1 a SP2? Bez SP1 a SP2 to možná nemusí chodit.
PS: ITCrowd Ti říká, že jsou 3 radeony 7770. Budeš muset upřesnit.
Ty Visty jsi jen nainstaloval z cd nebo jsi pak udělal komplet jejich update včetně SP1 a SP2? Bez SP1 a SP2 to možná nemusí chodit.
PS: ITCrowd Ti říká, že jsou 3 radeony 7770. Budeš muset upřesnit.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Co to je vlastně za počítač? Stolní nebo notebook?
ale ne.. ja jsem to instaloval pres aktualni ovladače ve spravci zarizeni takze jsem nejspis instaloval spravny..
--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Čer 2013 16:39) ---
stolní..
--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Čer 2013 16:39) ---
stolní..
Pokud máš na mysli Aktualizovat ovladač ve Správci zařízení, pak mu ten správný musíš stáhnout a strčit pod nos! Měl by to být ten, co jsem Ti napsal.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
visty jsou z CD a aktualizace jsem si ce dělal ale je tam jen SP 1 a kazdy den je u nej nova aktualizace..
--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Čer 2013 16:45) ---
ehm ? problém !
ve spravci zarizeni nejsou ovladače neni tam ta zalozka ! 
--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Čer 2013 16:45) ---
ehm ? problém !

-
- Pohlaví:
Mno. Jestli máš takový problém zjistit, co přesně máš za grafickou kartu a necháš wokna, aby si ovladač našly samy, pak si nestěžuj, že to nechodí. rady jsi dostal. Zařiď se podle nich nebo ne.
hele jako sorry ja nevím jak to zjistim.. PC moc nerozumím.. je mi taky 12 let..
-
- Pohlaví:
V tom případě si najdi někoho, kdo tomu rozumí víc. Nebo ať tatínek zaplatí technika. Teoreticky, pokud máš ještě krabici od grafiky, mělo by tam být napsáno o jakou se přesně jedná. Je ale třeba, aby to bylo opravdu ona.
Můžeš zkusit stáhnout a nainstalovat everest http://www.slunecnice.cz/sw/everest/ který by měl zjistit co za grafiku vlastně máš a snad ti ukáže i odkaz na ovladače. Je ale možné, že tebou nainstalované ovladače ho zmatou.
Dále si dej práci s přesným popisem chování počítače. Je klidně možné, že ovladače jsou v pořádku a chyba je jinde.
Můžeš zkusit stáhnout a nainstalovat everest http://www.slunecnice.cz/sw/everest/ který by měl zjistit co za grafiku vlastně máš a snad ti ukáže i odkaz na ovladače. Je ale možné, že tebou nainstalované ovladače ho zmatou.
Dále si dej práci s přesným popisem chování počítače. Je klidně možné, že ovladače jsou v pořádku a chyba je jinde.
to je mozne protoze jsem to delal prez spravce zarizeni to mi nejaky ovladače naslo ale tak ja za chvily skusim vsechny 3 ..
-
- Pohlaví:
Ne! Jak víš že je to ovladači? Jsi si 100% jistý, že tam máš opravdu kartu kterou uvádíš? Zvlášť když tebou udaný výrobce žádnou takovou v nabídce nemá?
Anebo klidně zkoušej. A řekni doma ať si nachystají více peněz.
Anebo klidně zkoušej. A řekni doma ať si nachystají více peněz.
-
- Pohlaví:
Zkoušet různé ovladače je cesta do pekel - je třeba instalovat ten správný!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 10
- 28902
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
22 led 2025 21:47