posílají zpět chybný hdd při reklamaci?

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

symetrala
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: posílají zpět chybný hdd při reklamaci?

Příspěvekod symetrala » 10 črc 2013 19:23

protoze na disku C jim chci nechat par vecí do servisu, kdyz prece smazu vše najednou tak ani nenastartuju do windows ne??

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 10 črc 2013 19:29

Aby zkontrolovali zda je disk dobrý nebo vadný, na to systém nepotřebují. Na to jsou jiné nástroje.

Uziv00
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod Uziv00 » 10 črc 2013 23:04

Podle toho, co jsem viděl by mělo stačit disk D: vymazat komplet celý a na disku C: vymaž (odinstaluj) co potřebuješ. V programu je volba, která přepíše jen volné místo. To by mělo stačit ne?

symetrala
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod symetrala » 14 črc 2013 00:19

jj mas pravdu, decko je nejdulezitejsi, ale mam ten paragon disk wiper, tak tam teda jen navolit to decko a to se bude delat za behu systemu, nebo to bude chtit restart a pak v prubehu spousteni? Ja jen abych pak vubec najel do systemu(cecka), nevis jak to probiha(funguje) tohle premazavani?

--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Črc 2013 00:23) ---

myslis tuto moznost? http://db.tt/Uf5J5MN4 (tu dole)? To decko chci ale cely premazat, ne jen volny misto...nebo jsi myslel ten prepis volnyho mista na cecku?? To znamená, ze by se mi vse zachovalo, jen to co jsem dal do koše by se premazalo a nemohly by to treba vratit? Je to tak ne?

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 14 črc 2013 09:05

V dnešní době přepis stejnými hodnotami nestačí, stejně jako už nestačí přepis pouze 3x, myslím že jsem četl o bezpečném 10x přepisu různými hodnotami, pokaždé jinými. Vzhledem k tomu co zatím prosáklo asi nebudu daleko od pravdy, že jdou vrácené disky NSA, zvlášť disky mimo USA musí být pro ně zajímavé ...

dvorakj
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod dvorakj » 14 črc 2013 10:15

No ja nevim, kdyz reklamuji novy disk, ktery nejde, vymeni ho za funkcni, tak je snad jasne, ze ten puvodni si vemou:-), snad sem si nekoupil 2 disky...

Jinak mazat z toho data nejak specialne mi prijde paranoidni, pokud tam fakt nemas neco hodne tajneho, ale to uz ses prozradil tu, takze uz te urcite nekdo sleduje. Tohle forum je zname, kde chodi hodne lidi

Normalne to smaz cele, fakt nebudou bootovat tvuj system

symetrala
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod symetrala » 14 črc 2013 11:43

nic tajneho tam nemam :D jen treba nechci aby si nasli moje osobni soubory fotky a vide atd, to bys urcite taky nechtel...

dvorakj
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod dvorakj » 14 črc 2013 15:27

No uz vidim, jak nejaky typek v thajsku u seagatu obnovuje tvou partition, aby si mohl stahnout tvoje fotky:-DDD

Zpět na “Problémy s hardwarem”