Jde o to, muj kamarad ma notas, ktery ma v sobe dve graficke karty, klasika intel family integrovanou, a druha je ati radeon HD 7670M 1GB. Vyrobce notebooku NEMA v nabidce stazitelnych ovladacu ovladac na ATI GRAFIKU. Je tam jen ovladac na INTEL ... Notebook dokaze ji prepinat automaticky bez nejakeho catalyst control center. To je hezke ale notebook neni asi moc inteligentni a kdyz se hraje ''mene'' narocnejsi hrat tak si mysli ze to na INTEL utahne ale skarede se mili a hra se seka jak ... Proto bych rad nasel reseni jak manualne grafiku prepnout ciste na ATInu .. EDIT: Notebook je Samsung np350e5c-s06cz - procesor B980, 4GB RAM, SW update z jejich stranek je nainstalovany ale ovladac ATI grafiky nebo CCC nenabizi
Zkousel jsem ! Prepinani rezimu, na maximalni vykon + pokrocila nastaveni kde jsem videl moznost ATI karta ( vsude jsem dal MAX vykon) + Intel karta ( tam uz bylo nastaveno max) + moznosti mezi prepinanim ! ale bohuzel jedine moznosti ktere u PREPINANI GRAFIKY bylo - AUTOMATICKY nebo JEN INTEL
Stahnout primo catalyst control center od vyrobce grafiky, nestlo tam taky manualni prepinani, jen nastaveni u exe souboru High performance a tusim ze neco s balanced. Nicmene hra nebyla schopna si zapamatovat nastaveni grafickych detailu, takze nejak se to nemohlo dohodnout
Jeste pres pocitace - vlastnosti * spravce zarizeni - klik na ATI grafiku a dal aktualizovat ovladace, ty se zaktualizovaly, ale zadne zmeny porad stejne v kombinaci CCC...
Co dal jeste podniknout kdyz vyrobce notasu nedava tyto ovladace + neni u nich forum ci nejaka podpora kam napsat + ikdyz uvadi grafickou kartu ve specifikacich a nedava ovladac ?! , a ANO jsem si tutove jisty je tam zas takvoe drevo nejsem a je tam

Dodatek
Muj notebook ma neco podobneho je to HPcko, taky dve grafiky jen s rozdilem ze mam 7470M 1GB .. no mam catalyst control center kde mam moznost, zmenit manualne na jakem grafickem procesoru pojedu, Catalyst control center a graficke ovladace mi poskytuje primo spolecnost HP !! cili No problem
Dekuju za odpovedi a navrhy, vzdy zkontroluju tento topic vecer Diky jeste jednou :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (10 Črc 2013 09:23) ---
*bump*