Nálepky na ntb
Nálepky na ntb
Zdravím, právě jsem si koupil ntb a mám na něm milion různých nálepek od intelu, nvidie a asusu. Můžu je všechny odlepit? Neovlivní mi to nějak záruku? A nemyslím ty naspodu, kde je uvedeno sériové číslo.
- Tomasb98
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nálepky na ntb
Ne, myslíš že mají nějaký vliv na notebook ? ale dej si je třeba na mobil to dělám já 
--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Črc 2013 18:48) ---
Pokud při tom odlepování nepoškodíš notebook tak je to v poho...

--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Črc 2013 18:48) ---
Pokud při tom odlepování nepoškodíš notebook tak je to v poho...
A myslíš, že když to budu oddělávat ředidlem, tak mi to poškodí ten hliníkovej povrch? Teď otázka, jestli je to čistej hliník 

-
- Pohlaví:
V žádném případě nepoužívej ředidlo. Strhni to nehtem a zbytek třeba obyčejnou gumou. Je to pracné, ale jde to,
Proč ne ředidlo? Pokud není člověk vůl a nevylije si ho tam (což nechápu jak se někomu může podařit), tak se nic stát nemůže ne?
Just Fucking Google It!
-
- Pohlaví:
Já nevím jaká je tam povrchová úprava a bylo by hloupé, kdyby si tam udělal fleky. Krom toho na lepidlo co se požívá na samolepkách je nejlepší benzín - je to guma.
Já jsem ty největší nálepky popisující různé "revoluční" funkce notebooku dal hned pryč, ale ty, kde byl uveden OS, výrobce procesoru, grafiky a ještě něco jsem tam nechal a sledoval, jak dlouho vydrží, než upadnou samy. Po čtyřech letech už přežívá jen logo Windows Vista 

To já se na to nebudu chtít dívat tak dlouho 

-
- Pohlaví:
Tak je sundej a jestli nemáš benzín tak kup lahvičku v lékárně.
Proč v lékárně, normálně do kanystru na čerpací stanici ne? Pochybuju že v lékárně dostanu litr za 37 korun.
Peťa: Vista je nesmrtelná!
Peťa: Vista je nesmrtelná!
Just Fucking Google It!
-
- Pohlaví:
V lékarně koupí čistý a ne nějaký sajrajt. Kdysi se dala lahvička koupi ze 10 kaček a on toho potřebuje malého frťáka.
https://laboratore.elisabeth.cz/produkt ... 2116&f=444
https://laboratore.elisabeth.cz/produkt ... 2116&f=444
Automobilový benzín nepoužívej ani náhodou, já osobně nedoporučuji pro tento účel ani technický benzín, neb je to pořád organické rozpoštědlo a člověk nikdy neví, jak ne něj některé materiály zareagují. Na odstranění zbytků lepidla po samolepkách používám čistý líh, je obvykle ke koupi jako Líh na pálení, a prakticky nemám obavy, že bych něco poškodil.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Zpět na “Problémy s hardwarem”