Problem z nacitanim HDD
Problem z nacitanim HDD
-zdravim ,, jedna sa o sekundarny disk (druhy) ma 1.5TB a uz cez 3 roky fungoval bez problemou,, no posledne mi obcas sekol film na sekundu a zas bolo vse ok,, ale teras ked ho nevypojim tak sa ani nespusti windows a to je na inom disku
,,prikladam prilohu zo spravy disku,, to som zapojil disk pri spustenom PC a dal prohledat disky ,,ten screen je svetly preto lebo to hned zamrzlo..

Re: Problem z nacitanim HDD
Toci se ten disk?
Podobne se chova 4 plotnovy Seagate se zadrenym loziskem motoru (ten se pochopitelne netoci)
Podobne se chova 4 plotnovy Seagate se zadrenym loziskem motoru (ten se pochopitelne netoci)
Toci sa ,, poznam to ked ho vypojim,, inak je velmy tichy,, teras ked som ho zapojil tak ho to chcelo naformatovat jako novy disk,, no nikde sa nezobrazil..
Nainstaluj Crystal Disk Info a udelej screenshot z informaci o tom disku
http://crystalmark.info/software/Crysta ... dex-e.html
http://crystalmark.info/software/Crysta ... dex-e.html
ten program mi detekuje len 1 disk a to som sa z nim celkom pohral ten je relativne ok,, a po zapojeni druheho mi pre zmenu vo sprave disku neukazuje ziaden disk..
uz sa mi konecne podarilo zapnut druhy disk ale asi len zazrakom ,, a a je len pro cteni,, nic nanom nezapisem ani nevimazem.. ,, prikladam screen..
U tehle serie disku me to absolutne neprekvapuje.
Ten disk ma 4 plotny, coz je hodne velka namaha na motor. Vsechny kusy ktere jsem videl skoncily na jednu zavadu - zadreni lozisek motoru. Vetsinou fungovaly cca 3-4 roky, pak KO, a to definitivne i s daty (zarizeni na presazovani 4 ploten soucasne nemam).
Ten disk ma 4 plotny, coz je hodne velka namaha na motor. Vsechny kusy ktere jsem videl skoncily na jednu zavadu - zadreni lozisek motoru. Vetsinou fungovaly cca 3-4 roky, pak KO, a to definitivne i s daty (zarizeni na presazovani 4 ploten soucasne nemam).
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3246
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
13 zář 2024 14:18