Zdravim. Mám takový problém. Na mém pc připojim disk, přeinstaluju na něm windows a v pořádku se přeinstalovanej spustí. Ale potřebuju ho dát do pc, bez mechaniky ( malá základovka s 2x sata a 1 sata je nefunkční-lze připojit jen disk). Když ho připojim do toho druhého pc tak se mi nespustí a nabídne jen opravu dat a ta běží cca 10min, poté vyhodí okno, že nelze opravit a vypne se. Nevim jak to udělat :/. Přes usb jsem win nikdy ani nezkoušel instalovat tak kdyby někdo poradil jak takhle tak bych byl rád, cd key mám originál, takže by stačilo pak odzak na trial verzi a postup pro instalaci přes usb. Jedná se o Win7 ultimate. Díky předem za rady
edit: Popř mám ještě orig. key na W Vista home basic
Hard disk reinstalace-po připojení do jiného pc nejde Vyřešeno
Hard disk reinstalace-po připojení do jiného pc nejde Vyřešeno
Naposledy upravil(a) inf.3rn0 dne 20 srp 2013 17:30, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
Re: Hard disk reinstalace-po připojení do jiného pc nejde
Když dáš disk se systémem do jiného PC, pak na 99% fungovat nebude.
Návodů na USB je spousta, jen si vybrat, který ti více vyhovuje: https://www.google.cz/search?client=ope ... el=suggest
Návodů na USB je spousta, jen si vybrat, který ti více vyhovuje: https://www.google.cz/search?client=ope ... el=suggest
Re: Hard disk reinstalace-po připojení do jiného pc nejde
Děkuji. Popravdě návod na tohle jsem hledal před pár lety a ani podle jednoho jsem to nerozchodil tak jsem se dnes ani už nekoukal a vzpomínal na moje usb čarování ve zlém. příště hned hladám znova než se zeptám, tak se omlouvám a vyřešeno :). díky :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 4345
-
od Grander
Zobrazit poslední příspěvek
20 lis 2024 15:04