Pálí se to jako obraz disku.
[url]http://wiki.ubuntu.cz/instalace/jak_vypálit_iso[/url]
link si musíš zkopírovat-nevím,proč nejde.
Nedaří se instalovat Windows, je vadný harddisk?
Re: Harddisk
Ano to mám. To si ještě i živě pamatuju jak jsem si dávál prioritu na bootování z CD a DVD jako první. Navíc jak je ukázáno na té stránce, já sse dostal k bodu kdy se windows načítá. To znamená že běžně mi najede grafika, poté základní deska ukáže co stisknout abych se dostal do BIOSu a potom (když mám win v počítači) nápis ať stisknuá libovolnou klávesu ke spuštění windowsu. No a pak tedy to načítání a následná modrá obrazovka.
Ano, přesně odsud jsem koukal na to jak pálit to iso
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Zář 2013 12:13) ---
Originálni
richchie píše:Pálí se to jako obraz disku.
[url]http://wiki.ubuntu.cz/instalace/jak_vypálit_iso[/url]
link si musíš zkopírovat-nevím,proč nejde.
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Zář 2013 12:13) ---
Originálni
Ještě jestli chcete, tak bych mohl spustit počítač i s winem uvnitř a napsat vám tu ty errory, ale nevím jestli by vám to nějak pomohlo. Hlavně se ptám protože tohle fórum už je moje taková poslední naděje, tím myslím to že ty errory jem už googlem prohnal a spíše neúspěch
-
- Pohlaví:
To ničemu nepomůže. Starý systém na nové desce nepoběží! Musíš nabootovat a nainstalovat. Musí to jít, leda by byl vadný HDD.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Když jsi nainstaloval systém tak jsi zajisté v biosu přepnul na HD.
Ok, tak jsem to zapnul, tentokrát to (zřejmě na dvd) nenašlo bootovací soubor: boot/BCD
Ještě pár informací: Potom co se mi ukáže značka základky, tak se mi ukáže obrazovka jakoby kontroly komponentů a úplně dole je: A:Drive Error
a ať stisknu F1
PS: teď mi dojelo načítání winu a opět jiný error , napíšu jen info: Windows failed to load because a critical system driver is missing or corrupt
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Zář 2013 12:32) ---
Vím že jak je zvykem, tak na každém fóru kde lidé pomáhají lidem se najde někdo, kdo si myslí že ten kdo je v problému je naprostý idiot co neumí zapnout prohlížeč, ale těmito odkazy se strapňuješ akorát sám. Pokaždé když jsi něco napsal, tak to bylo napsáno buď v původní zprávě, nebo později. Čiže tyto odkazy mi nepomohou jelikož se nedostanu přes bod načítání k bodu instalace.
a ať stisknu F1
PS: teď mi dojelo načítání winu a opět jiný error , napíšu jen info: Windows failed to load because a critical system driver is missing or corrupt
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Zář 2013 12:32) ---
Vím že jak je zvykem, tak na každém fóru kde lidé pomáhají lidem se najde někdo, kdo si myslí že ten kdo je v problému je naprostý idiot co neumí zapnout prohlížeč, ale těmito odkazy se strapňuješ akorát sám. Pokaždé když jsi něco napsal, tak to bylo napsáno buď v původní zprávě, nebo později. Čiže tyto odkazy mi nepomohou jelikož se nedostanu přes bod načítání k bodu instalace.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
A co chceš napsat jiného?Vyzkoušej jestli je to dvd funkční.Nainstaluj na nějaké pc virtuální stroj(např. virtualbox) a vyzkoušej systémy jestli jsou na dvd-cd funkční.Pokud ano tak můžeš pokračovat u svého pc.Kontrola zdroje-desky- pamětí a hd.Pokud je vše v pořádku tak by měl jít instal bez problémů.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2745
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
16 led 2025 12:23