Dobrý den .Mám tu malý problém s taktovánim cpu Je to procesor Intel pentium 4 Ht 3.00 Ghz já to vytaktuju max na 3.30 Ghz jak jdu třeba na 3.48 Ghz tek žepry nestiha radíč sata takže se mě nanačetne
windouns tak jsem přemyšlel že bych koupil redukcu http://www.alza.cz/axago-rsi-x1-d246609.htm že by ten system jel na ata řadiči na ata disku šecko jde ale je to jenom 20 Gb to je prome malo tak tu mám 250 Gb tak esi by to mohlo fungovat ?
Problém s Taktovánim cpu
- pulsik
- člen BSOD týmu
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s Taktovánim cpu
Není lepší koupit novější procesor? Přece jenom je P4 starý a nevíš za jak dlouho odejde. Navíc bych ho radši ani netaktoval. K čemu to vůbec potřebuješ? Na hraní?..
Odesláno z mého SE Xperia Neo V pomocí Tapatalk
Odesláno z mého SE Xperia Neo V pomocí Tapatalk
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Pentia 4ky a všechny tyhle staré procesory jsou topicí monstra, pokud k ní máš i nějakou starou desku, která neměla v té době vyřešené chlazení tak si případným taktovaním akorát uškodíš. To že se Ti nenačte windows bude asi tím 
Spojení slov taktování a nějaký řadič jsem v životě neslyšel - nevím co by to mělo s tím mít společného. Mi chceš říct, že když zapojíš ATA disk, že to na 3,48Ghz dáš, ale když máš SATA tak ne? nebo jak?

Spojení slov taktování a nějaký řadič jsem v životě neslyšel - nevím co by to mělo s tím mít společného. Mi chceš říct, že když zapojíš ATA disk, že to na 3,48Ghz dáš, ale když máš SATA tak ne? nebo jak?

"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
Kdes přišel na to že nefunguje řadič?
Když neumíš taktovat, tak to nedělej. Co čekáš, že to přetaktuješ na osm gigahertz? Každej procesor má svůj strop.
Když neumíš taktovat, tak to nedělej. Co čekáš, že to přetaktuješ na osm gigahertz? Každej procesor má svůj strop.
Just Fucking Google It!
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Navíc nevím co by jsi chtěl...
300 MHz navíc je velmi slušný výkon navíc u tohoto procesoru.
A zbytku s řadičem nerozumím... Nějak jsem nepochopil, co nám tím chceš říci?

A zbytku s řadičem nerozumím... Nějak jsem nepochopil, co nám tím chceš říci?
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4446
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
28 lis 2024 10:06