Dobry den,
mel bych mensi problem s mim nootebukem ASUS K72JR a to s grafickou kartou ATI mobility radeon HD 5470
jeste dnes dipoledne jsem na nem jel vse co jsem potreboval musel jsem jen odejit a kdyz jsem prisel tak jsem ho zapnul a po nacteni systemu cerna obrazovka hledal jsem na googlu a tento problem jsem po chvily vyresil ve stavu nouze odinstalovanim grafickeho ovladace naslednym restartem a znova instalovanim, ale vyskytl se problem ktery pretrvava po zmene rozliseni obrazovky (z 800x600 na 1920x1440) se cerna obrazovka vrati a nic nemuzu delat. Rozliseni obrazovky muzu nastavit na 1152x864 ale pro me je to nevyhovujici.
Kdyz jsem drive se snazil aktualizovat grafickou kartu programem od ATI pri instalaci vse probyhalo jak melo ale tesne pred dokoncenim instalace se zobrazila modra smrt. mam windows 7 profesional.
Dokazal by mi nekdo nejak poradit ? byl bych rad
Predem dekuji
Po změně rozlišení mám jen černou obrazovku*
Po změně rozlišení mám jen černou obrazovku*
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 26 zář 2013 17:29, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nadpis
Důvod: Upraven nadpis
Re: Grafik
Skus nejakou live distribuci Linuxu, jestli to bude delat to same.
Kdyz jsem podobny problem videl naposled tak to byla usmazena grafika (u ATI nic prekvapiveho pri jeho provozni teplote)
Kdyz jsem podobny problem videl naposled tak to byla usmazena grafika (u ATI nic prekvapiveho pri jeho provozni teplote)
Re: Grafik
to jsi me moc nepotesil protoze mam tento nootebook rok a pul cekal jsem od neho delsi vydrz ale s tim upaleni obcas pouzivam gaming boost od windows system care takze je mozne ze jsem tomu i trochu pomohl
Re: Po změně rozlišení mám jen černou obrazovku*
tak grafika je asi v poradku po preinstalovani systemu se zase chytila uz mam normalni rozliseni 1600x900 jen si ted mysli ze mam pripojeny i druhy monitor to se doladi pozdeji :)
dekuji za tu radu
dekuji za tu radu
Skus pustit nejaky test na grafiku a sleduj zatizeni GPU a hlavne teplotu.
Jkmile to hned presahne 80 stupnu, nastanou zase problemy.
Jkmile to hned presahne 80 stupnu, nastanou zase problemy.
tak 80 stupnu to presahlo ale ne hned az po nejake dobe ale to si myslim ze uz moc vadit nebude dam ho mame na internet a tak ta by to nemela tak vytezovat takze by to snad mel zvladnout
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 5654
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
07 bře 2025 21:46
-
- 11
- 5683
-
od Martab
05 pro 2024 17:41
-
- 1
- 2356
-
od rhsCZ
17 pro 2024 15:14
-
-
Herny pocitac na rozliseni 3440x1440 Příloha(y)
od Søren » 25 črc 2024 11:43 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 42
- 7975
-
od Søren
03 srp 2024 15:10
-
-
-
Igpu od AMD vega 6 a Vega 8 max rozlišení Příloha(y)
od walderan » 18 dub 2025 14:53 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 8
- 2610
-
od walderan
18 dub 2025 19:31
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”