Co mi v ntb odchází?
Co mi v ntb odchází?
Dobrý den, mám takovýhle problém s notebookem : Včera večer když jsem měl puštěný Skype a chatoval jsem, tak Skype začal neodpovídat. Zkoušel jsem Ctrl+Alt+Delete-> Správce úloh, ale proces Skype.exe nešel ukončit, ani samotná aplikace. Tak jsem tedy restartoval notebook. Po zapnutí naběhlo obvyklé logo, potom Systém Windows načíta soubory, pak tam běhala taková zelená čára a potom byla černá obrazovka. 5x jsem to zkoušel, ale pořád to samé. V noci se mi povedlo notebook nahodit do Opravy Systému, ale ta běžela až do rána a nic se nestalo. Dnes odpoledne, když jsem zapínal notebook, se mi na 3. pokus povedlo spustit základní obrazovku Windows na které je jen myš. Jde s ní hýbat ale notebook se nespouští. Nevíte co s tím? A kdyžtak co odešlo? Notebook mám skoro 4 roky. Předem děkuji za odpověď. -EDIT : Teď se mi spustila Oprava spouštění systému
-
- Pohlaví:
Re: Co mi v ntb odchází?
Stáhni si Hirens boot cd, vypal na CD, případně vytvoř bootovací flash. Nabootuj. Otestuj paměti memtestem. Otestuj hdtune pevný disk. Spusť miniXP a sleduj jak se bude ntb chovat.
Zpět na “Problémy s hardwarem”