Zdravím, mam menší problém s mojim notebookem Hp probook 4720s. Problémy začali cca pred mesiacom, po par hodinách používania začalo chladenie viacej hučať ako obvykle a ihneď nato sa samovoľne vypol. Postupne se vypínal v kratších intervaloch, a teraz v pondelok keď znovu nastal tento proces tak mi obrazovka začala zrniť (vyzeralo to približne takto http://www.builder.cz/old-idif/builder/ ... zrneni.gif). Reštartoval som ho , spustil sa bez problémov, ale keď som zapol priehliadač nastal znova ten istý proces, najprv chladič a potom zrnenie na obrazovke. Skúsil som ho ešte raz reštartovať ale to sa mi už iba objavila čierna obrazovka. Dnes ráno som ho zapol, išiel v pohode a po 5 min nastal ten istý proces. Zapol som ho ešte raz po zapnutí prehliadača začalo chladenie hučať a zobrazilo sa mi na monitore bledomodré pozadie, notebook na nič nereagoval. V pondelok a aj dnes som ho rozobral ale vôbec netuším čo s ním môže byť. Prvý krát som ho čistil pred 4 mesiacmi keď mi skončila záruka.
Ďakujem za akúkoľvek pomoc.
Problem s ntb
- samael.35
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Problem s ntb
Podľa opisu problém robí asi grafika alebo jej chybný ovládač. Máš na nom Windows 7 Home Premium ako sa predávali?
samael.35
Ano, mam tam pôvodný win7 home premium.
Zkusil bych ho vyčistit stlačeným vzduchem.
O počítačích vím kulové a nebojím se zeptat.
Od prachu som chladič čistil pred 4 mesiacmi, a teraz v pondelok.
- samael.35
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Notebook podľa opisu nemáš v záruke takže odmotovať celý spodný diel, dostať sa k chladiacej jednotke a výduchu, odmontovať ventilátor chladenia a vyčistiť mriežku chladiacej jednotky a ventilátor samotný isto pomôže. Ináč, vyfúkanie stlačeným vzduchom pravidelne má zmysel ale po rokoch používania to urobiť raz - nestačí.
samael.35
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3686
-
od lukas222
Zobrazit poslední příspěvek