Zdravím.
Mám zdroj Ace Power 600W Black (tu odkaz http://www.alza.cz/ace-power-600w-black-d263065.htm)
no a PC čistím pravidelně jednou za 3 týdny od prachu. Štětečkem a vysavačem, klasika. No ale ke zdroji se mi nepovedlo dostat uplně dovnitř, a jelikož byl ještě v záruce, tak sem ho nechtěl otevírat. No jeden večer při hraní Battlefielda 4 open bety začalo ve vzduchu něco smrdět, spálenina. Přestal sem hrát, a přestalo to, začal sem hrát, začalo to zase smrdět, no hledal sem z čeho to může být, a jakmile sem čuchl ke zdroji bylo to jasné. I když byla záruka tak sem ho otevřel a vytáhl celkem slušnou hrstku prachu. Poté bylo vše v pořádku, ale poslední dobou při hraní o5 smrdí. Přitom je čistý, a má i snad dostatek studeného vzduchu. Je možné že po chvíli odejde? Chcu rovnou vědět jestli mám letět do obchodu a koupit nový nebo se ničeho nebát. Děkuju
Ještě sepíšu sestavu:
AMD Phenom II X4 965 Black Edition (nepřetaktovaný) + chladič Arctic Freezer 64 Pro
4GB RAM
ATi Radeon HD 5850
Zdroj - možný problém? Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Zdroj - možný problém?
Když smrdí tak se něco pálí a když se něco pálí, tak to časem shoří.
- fatalfanatic
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
To byla docela chyba jakmile jsi zjistil že je to zdroj měl si upalovat do servisu pokud si měl záruku zdarma by ti zdroj opravili nebo řekli jaký problém nastal. Stetecek většinou pouští vlákna nebo chloupky, který potom padají do přístrojů, součástek apod..
[spoiler=Files]Moje tvorba
>> Here <<
Soubory, jsou bezpečné bez virů a ostatní havěti. Pamětní místo se nachazí na DropBox. Otázky,info případně SZ.[/spoiler]
>> Here <<
Soubory, jsou bezpečné bez virů a ostatní havěti. Pamětní místo se nachazí na DropBox. Otázky,info případně SZ.[/spoiler]
Svým způsobem bych upaloval do servisu hned. Jenže bydlím v zahraničí, a veškeré díly jsou kupované v CZ, kvůli tomu, že mě to vyjde 10x tak levněji a do čech jezdím jednou za rok, takže reklamace a opravy nejsou na dohled. PC potřebuju každý den kvůli škole, jde mi o to jestli si mám koupit přes známé nový zdroj a čekat až tento umře. Jiný PC nemám, to bych zdroj hned poslal do opravy
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mě při odchodu zdroje pošla i deska..
-
- Pohlaví:
Na to se těžko odpovídá. Jde o to co tam smrdí, pokud je to znečištěné, pak by asi moc nehrozilo, ale také může být nějaká součástka "načatá".
U zdrojů jde o to, že když shoří mohou něco vzít s sebou - např. základní desku.
U zdrojů jde o to, že když shoří mohou něco vzít s sebou - např. základní desku.
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Zdroj - možný problém? Vyřešeno
Ten zdroj asi nebude nic moc.Osobně bych kupoval ihned nový.Zrovna nějaký kvalitní 600W Seasonic,Fortron,Corsair nebo Enermax.Nečekal bych až zdroj odpálí i něco jiného.Takhle jsem kdysi přišel o grafiku.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Uf díky teda za pomoc koupim nový a ano hodně lidí říkalo že mám neznačku tak koupim něco co už snad teda vydrží. Díky za rady. Kdyžtak, vy se v tom vyznáte líp, jaký by jste poradili 600W kvalitka zdroj? Díky za odpovědi
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Sice nepotřebuješ zrovna 600W zdroj -bohatě by stačil i 500W,ale pro případný upgrade grafiky bych bral velmi dobrý zdroj Seasonic S12II-620W
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Upgrade grafiky bude s tím počítám tak proto 600W Díkes!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2504
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
30 črc 2024 13:26