Zase mám dotaz za všechny prachy.
Mám USB webovku - šmejd za pár korun,ale funguje celkem dobře a ovladače k ní jsem nenašel, nejsou potřeba.
Zádrhel je v tom, že někdy po zapnutí PC (XP profi 32) připojena je a jindy není. To znamená že někdy zapnu Skype a pak lezu pod stolem abych ji vytáhl a zase zasunul do USB a běží to.
Co jsem zkusil:
a) všechny porty USB - chová se stejně
b) odinstalovat a nainstalovat USB ovladače - nepomohlo
c) vyhledat změny HW - lepší ovladače to nenašlo
Zná někdo jinou možnost kde hledat chybu?
USB kamera někdy připojena je, jindy není. Vyřešeno
Re: USB kamera někdy připojena je, jindy není.
není náhodou zlomený kabel ?
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkoušel jsi místo vytahování, "vyhledat nový hw"?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Není možný že by se webka po určitej době automaticky vypínala, kvůli úspoře energie?
Jestli počítač vypínáš, nebo hibernuješ, tak ho zkus vždycky vypnout i zezadu na zdroji, tím se webka vybije, a při startu by měla vždycky automaticky sepnout. Pokud je teda moje teorie správná.
Jestli počítač vypínáš, nebo hibernuješ, tak ho zkus vždycky vypnout i zezadu na zdroji, tím se webka vybije, a při startu by měla vždycky automaticky sepnout. Pokud je teda moje teorie správná.
Just Fucking Google It!
A zase jsi "někde". Některá USB zařízení se v některých PC takto chovají a zatím se mi nepodařilo s tím nic udělat.Setkal jsem se s tím několikrát a myslím, že to není problém té webky, ale spíš té MB, která se s takovými případy nedokáže srovnat. Bohužel, pomoci Ti neumím.
2tux: To není o vypínání po čase, to je o tom, že po zapnutí PC se neobjeví a musí se odpojit a pak znovu připojit, aby ji PC zaregistroval.
2tux: To není o vypínání po čase, to je o tom, že po zapnutí PC se neobjeví a musí se odpojit a pak znovu připojit, aby ji PC zaregistroval.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Jak píše wattmetr. Pravdu díš, nicméně nějaká rada by se mi hodila. 

Promiň, neumím. Měl jsem kdysi s jedním noťasem podobné problémy a nepodařilo se mi je odstranit.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Blue Spirit píše:Ano, píšu to výše pod bodem c)
c) vyhledat změny HW - lepší ovladače to nenašlo
To jsem pochopil jinak než to myslím...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
No však to myslim. I když je počítač vyplej, tak do USB jde pořád proud, takže webka je zapnutá. Ale třeba po 24 hodinách od zapnutí se automaticky vypne, a když pak zapnu počítač, a chci aby se spustila webka, tak se musí znova připojit.
Just Fucking Google It!
Re: USB kamera někdy připojena je, jindy není. Vyřešeno
Něco na tom je a kdo to vymyslel, to byl v.l 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Pc někdy při startu nedetekuje dvd mechaniku
od Luk4579 » 30 dub 2025 20:22 » v Problémy s hardwarem - 6
- 7303
-
od Luk4579