Ztráta dat

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Elani
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Ztráta dat

Příspěvekod Elani » 11 lis 2013 22:30

Dobrý den, mám větší problém se ztracenými daty( možná bych řekla, že je to až katastrofální ztráta ).
Dneska ráno jsem zjistila, že moje nejdůležitější složka v PC je jaksi prázdná... měla jsem tam přes 8 tisíc fotek, dokumenty, bankovní certifikát, prostě úplně všechno to "top" důležité. Složka nic neobsahuje, všechno jakoby zmizelo... ani PC nenajde ani jednu část z mého adresáře. Do Pc mam přístup jen já, a vybavuji si, že minulý pátek 8.11 jsem se ještě úspěšně přihlašovala na IB na svůj účet v KB a ta cesta do adresáře, kde byl můj certifikát byla ještě správná... Něco se stalo a vůbec nevím co. Stáhla jsem si program Recovery Fail a asi po hodině mi našel všechna má data, včetně fotek ale u každé položky byl status "Overwritten". Co se stalo, že něco mi bůh-ví-kam přesunulo tuto mojí složku a já se k ní ted nedostanu, jelikož je to nejspíš přepsané..Dám jmění za to, aby se to vrátilo... Nefunguje mi ani obnovení systému ( já vím, že to neovlivňuje dokumenty ale tak zkusit to... ) - ráno jsem při obnově měla na výběr jeden datum - a to 5.11 a když jsem chtěla dát obnovení teď, tak mi to píše hlášku, že bod obnovení nebyl vytvořen, což taky nechápu. Antivirák mam Microsoft Security Essentials, Win 7, a ta složka byla schována ve složce World of Warcraft/WDB, tak já nevím, jestli to mohlo na to mít nějaký vliv. Království za ty to data dám. Předem děkuji za odpověď

Reklama
d1amond
člen HW spec týmu
Elite Level 12
Elite Level 12
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Ztráta dat

Příspěvekod d1amond » 11 lis 2013 22:47

Vítej na PC-HELP

Nesahat!

Království asi chtít nebudou, alelevné to taky nebude.

Sama můžeš zkusit http://www.easeus.com/datarecoverywizar ... ftware.htm
Zde doporučovaná Recuva mi nenašla nikdy nic, ale taky varianta na vyzkoušení.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 11 lis 2013 22:51

Hlavni problem je v tom, ze ta slozka byla v World of Warcraft/WDB. Coz je zrovna slozka, ktera obsahuje pouze cache a je doporuceno ji pravidelne mazat. Je to to same jako temp a nebo kos. Tedy v podstate ta uplne nejhorsi moznost, kam neco schovavat.

Pokud byla spustena nejaka aplikace na cisteni systemu, tak obsah World of Warcraft/WDB vymazala.

Jedina moznost je skusit R-Studio nebo Get Data Back, i u demoverze bude videt jestli je mozna obnova.

Hlavne NIC na disk nenahravat, nepoustet body obnovy ani pdoobne veci.

akem
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod akem » 11 lis 2013 22:55

Pravdepodobne to mohl udelat WoW pri nejake oprave instakace, nebo pri update...

Pokud tomu moc nerozumis, tak uz nic nedelej a jdi k profikum...

Pokud se v tom chces vrtat, tak by to chtelo nejlepe druhe PC do ktereho by si mohla vlozit ten disk se ztracenyma datama a pokusit se je vytahnout na jiny disk.

Programy

Recuva
R studio

Odesláno z mého HTC One pomocí Tapatalk
Říkám co si myslím a myslím si co chci...

ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1

akem
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod akem » 11 lis 2013 22:58

Sry, nez sem to naklofal na mobilu, tak uz Ti radi a mas stesti na ty nejlepsi, pikud Ti neporadi oni, pak budes muset zaplatit profikum...

Odesláno z mého HTC One pomocí Tapatalk
Říkám co si myslím a myslím si co chci...

ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1

Elani
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod Elani » 12 lis 2013 02:52

Tak to vypadá, že s tím wowkem máte pravdu... ale nevybavuju si, když jsem hrála, že by mi to složku WDB mazalo automaticky, vždycky jsem musela do té složky jít a růčo vymazat ty cache. Jinak jsem stáhla tu Recuvu a našlo mi to všechny moje fotky ( aj něco víc ), většina jich svítila zeleně, tak jsem zkoušela pár z nich na zkoušku obnovit na jiný hdd, pak jsem to z hdd zkoušela jednu otevřít a všechny mi hlásily černý obdelníček a v něm krásně napsané "Neplatné foto"...

Zpět na “Problémy s hardwarem”