Acer Aspire 5551G Nejde nastartovat Vyřešeno

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Daemonic14
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

Acer Aspire 5551G Nejde nastartovat  Vyřešeno

Příspěvekod Daemonic14 » 12 lis 2013 10:20

Zdravím. Před týdnem jsem si koupil ntb Acer Aspire 5551G, dva roky starý, celou dobu používaný jako stolní,v perfektním stavu, dle slov prodejce celou dobu bez problému. Během týdne s ním byl jeden problém, který jsem však nakonec vyřešil, ntb nešel řádně zapnout. Včera jsem jej vypnul, ráno chtěl zapnout - modrá kontrolka na ON tlačítku svítí, svítí diody napájení, ale nesvítí dioda HDD ani WIFI. Obrazovka je černá, vypnutá, není ani podsvícená. Widle nenabíhaj. Při zapnutí větrák běží asi 2 sekundy, potom utichne. Zkoušel jsem zapínání s baterií, bez baterie, s napájením, bez napájení, úplně vybít baterii a zkusit, úplně nabít ntb a zkusit...bez výsledku. Nemá někdo s tímhle nějaké zkušenosti? :wtf:
BTW, je zde nějaká právní možnost jak dostat peníze zpět od prodejce?

Prosím o pomoc, budu vděčný za každou radu.
PC: skládané CPU: AMD Phenom II X4 945 3,0 GHz RAM: 8GB DDR3 Kingston HyperX blu GPU: GAINWARD GTX560 GS Motherboard :AsRock N68C-GS FX Zdroj: Fortron HEXA 500W
Case: EuroCase ML5410 NTB: Acer Aspire 5551G RAM: 4GB RAM Samsung CPU: AMD Phenom II X3 N830 2,1GHz GPU: AMD Radeon HD 5650 1GB GDDR3

Reklama
petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Re: Acer Aspire 5551G Nejde nastartovat

Příspěvekod petr22 » 12 lis 2013 10:26

Nejspis usmazena graficka karta - u Aceru s AMD procesorem a grafikou naprosto bezna zalezitost.

Jedina pravni moznost je skryta vada, nicmene prodejce bude tvrdit ze o nicem nevedel, takze to skonci u soudniho znalce. Podle me to prodejce musel vedet, protoze se mu to muselo vypinat po zahrati GPU.

Daemonic14
Level 3
Level 3
Stav:

Re: Acer Aspire 5551G Nejde nastartovat

Příspěvekod Daemonic14 » 12 lis 2013 10:30

Ono to je dost zvláštní, protože ntb jel v zatížení skrz LoL bez problému, ale dost hřál, nicméně nesekal ani nic podobného. Když to hřálo dost, tak jsem to vypnul, projel to Everestem a HDD 60 C, zbytek 60-70... ale nesekal či tak, vůbec nic se nedělo. Ntb jsem v klidu vypnul. Ráno...konec.

--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Lis 2013 18:03) ---

Nemá ještě někdo nějaký nápad?
PC: skládané CPU: AMD Phenom II X4 945 3,0 GHz RAM: 8GB DDR3 Kingston HyperX blu GPU: GAINWARD GTX560 GS Motherboard :AsRock N68C-GS FX Zdroj: Fortron HEXA 500W
Case: EuroCase ML5410 NTB: Acer Aspire 5551G RAM: 4GB RAM Samsung CPU: AMD Phenom II X3 N830 2,1GHz GPU: AMD Radeon HD 5650 1GB GDDR3

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Problémy s hardwarem”