Dobrý večer.
Chci se vám svěřit s problémem s kterým jsem se ještě nesetkal. Díval jsem se na film a v tom okamžiku se mi PC přepnul do "switch user". Zadal jsem heslo,ale co se stalo? Napsalo mi to ,že heslo,nebo uživatelské je nesprávné.
Poté si operační systém dělal,co chtěl. Při zadávání hesla to psalo víc znaků i při stisknutí tlačítka Backspace.
Řešil to jsem to tak,že jsem postupně odpojil všechno od základní desky a nechal jen zdroj a CPU,ale deska vydala beep code. Poté jsem začal postupně vše zapojovat jestli to v zapnutém stavu vydrží.
Zkoušel jsem to spustit v nouzovém režimu,ale je to v souběžném stavu a reaguje to úplně stejně.
Před tím asi hodinu zpět jsem posílal peníze přes bankovnictví a teď nefunguje ani to. Mám namysli certifikáty,jelikož do online banky se nemohu přihlásit ani na NTB.
Prosím o rady.
Děkuji.
Problém s PC
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s PC
Nejspíše jsi ulovil na netu nezvaného hosta, který páchá ty nepřístojnosti. Jestli správně chápu popis problému, nemůžeš PC nijak spustit. Pak máš dvě možnosti - vyjmout disk a vložit jej do jiného PC,jako druhý disk a vetřelce antivirovým programem odstranit, nebo v druhém případě si stáhnout z netu CD Hirensboot ve formátu iso, vypálit je na CD (třeba u kamaráda, nemáš-li jinou možnost). CD HB je bootovací a je na něm mimo jiné i mini WinXP, antivirové programy(těmi odstranit vir) a hromada dalších programů. Nakonec si nechat zkontrolovat log v sekci HiJackThis, zde na fóru a místní virobijci pomohou odstranit případné další vetřelce.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3726
-
od lukas222