Dobrý den,
mám problém s USB. Ať už externí disk, nebo mobilní telefon když připojím přes USB normálně naběhne, ale v dané USB zdířce vždy jenom jednou! jakmile danou věc zapojím do stejné zdířky po druhé (mezitím byl počítač vypnutý) zařízení se vůbec nenačte. Použiju-li zdířku, kde dané zařízení ještě nebylo, normálně naběhne a příště už musím použít zase jinou (což vzhledem k tomu, že mám celkem 4 není moc praktické). na jiných počítačích zařízení fungují normálně. Prosím o radu...
děkuji
nefunkční USB
Re: nefunkční USB
skus přeinstalovat usb drivery
existuje nějaké zařízení které ti na stejnem portu funguje stále? např. myš nebo klávesnice
existuje nějaké zařízení které ti na stejnem portu funguje stále? např. myš nebo klávesnice
„Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život.“
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ - John Ronald Reuel Tolkien
„Je lepší být nenáviděn pro to, jaký jsi, než být milován pro to, co nejsi.“ - Kurt Cobain
https://rhscz.eu
https://github.com/rhsCZ
ano, myš jede bez problémů...
Mě to taky nejde. Zkus přeinstalovat ovlladače.. :)
"Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se vůbec, budeš blbcem po celý život"
CPU: Intel Pentium 2030M @2.5GHz
GPU: AMD Radeon HD 8570M 2GB
RAM: 4GB 800MHz
NOTEBOOK Lenovo G500
CPU: Intel Pentium 2030M @2.5GHz
GPU: AMD Radeon HD 8570M 2GB
RAM: 4GB 800MHz
NOTEBOOK Lenovo G500
o.k. moc děkuju, zkusím:)
-
- Mohlo by vás zajímat