Zdravím, už jsou to 2 roky, co jsem si kupoval notebook. Ze začátku se zdálo, že hry na tom šlapou jak mají, ale i tak ty hry podle testů, které jsem sledoval na YouTube beželi u mě hůř. Tolik mi to ještě nevadilo, ale teď už na to nemám trpělivost. Nevím, čím to je, ale hry se mi prostě sekají a občas klesají FPS tak, že se to nedá ani hrát. U některých her se i dokonce vypne. např. u Half-Life 1 se nevypne, u druhého dílu už ano. Může to být vadnou součástkou v notebooku, přivařenou chladící pastou a nebo nějakou havětí? Antivir samožřejmě používám. Notebook už v záruce nemám a byl dokonce před 2 měsici rozebrán, avšak uvnitř zanesený nebyl. Takže problém bych viděl jinde. Používám i chladící podložku pod Notebook - Cooler Master NotePal U3, ale asi je úplně k ničemu. Budu rád za každou radu, která mi tento problém dokáže vyřešit a nebo mi aspoň trošku pomoct. Díky...
Můj hardware:
Windows Ultimate 64-bit
Intel Core i3 2.53 GHz
Nvidia GeForce GT540M (1GB)
4GB RAM
Pomoc s přehřívajícím se notebookem!!
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pomoc s přehřívajícím se notebookem!!
Otázka je, kde byl rozebrán a co vše bylo čištěné. Každopádně je to jedna z nejběžnějších poruch laptopů (přehřívají se v podstatě celou dobu fungování). V rámci záruky se velmi často mění celá základní deska. Po záruce je to problém, drahý problém.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Re: Pomoc s přehřívajícím se notebookem!!
Před rokem jsem ho reklamoval u prodejce v servisu, kde ho rozebrali a vyčistili. Teď byl rozebrán u Strýce, který se věnuje počítačům (HW, SW). Nejvíc me zaráži, že ani ta podložka moc nepomáhá a to ji na internetu bůhví jak chválí, že jim to uchladí notebook a teploty jim klesnou i o 10° při zátěži. Mohl by pomoct HiJack log, tedy zkontrolování a důkladné vyčištění od havěťi? Kolik by popřípadě mohla stát výměna základní desky, grafiky apod.?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 3121
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
30 zář 2024 10:04